onsdag 27 mars 2013

Så tacksamSå har vi kommit en liten bit till på väg åt rätt håll. Det är helt fantastiskt vad bra det ordnas, vi är så tacksamma för det! Alla kommer ju tjäna på att vi skyndar långsamt och vi har verkligen fått möjlighet att lägga upp det här på allra bästa tänkbara sätt. Så det kommer att bli så bra! Oj, vad det kändes fint efter mötet igår J

Tänk att Sandra har fått assistans i skolan nu, under en invänjningsperiod så den nya assistenten har en möjlighet att hinna lära sig Sandra innan hon ska ta över helt. Upplägget känns perfekt och bra från alla håll. Även om Sandra inte vet nåt än så tror vi oss veta att det blir bra även från hennes håll, trots att hon älskar skolan och den är en väldigt stor del av hela hennes liv.

Övergången till Daglig verksamhet kommer inte bli så plötslig och jobbig, eftersom assistenten kommer bli som en ”ny fröken i skolan” för Sandra innan dom ska flytta över. Det blir kanon och även om det säkert blir reaktioner och jobbigt, så kan vi inte göra det mer anpassat än så här.

Imorgon är det sista skoldagen på nån vecka och efter påsklovet drar vi igång så smått med inskolningen. Vi har fått ett halvår i beslutet men eftersom vi egentligen inte kommer igång ordentligt förrän efter sommarlovet, så försvinner det en hel massa viktiga veckor där. Göran ska ringa och prata med vår handläggare och se om det går att ordna. Vi tror ju Sandra och assistenten behöver det halvåret för att hinna med ordentligt.


Idag ska jag bara iväg på ett litet läkarbesök på fm, sen har vi lite att pyssla med här innan Sandra kommer hem i em. Ha det fint!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Tina sa...

Låter toppen bra !! Men du har jobbat hårt också för det ! Bra jobbat ! Kramar <3

Sara sa...

det låter ju jätte bra, och bra att det känns som detta kommer bli bra och att övergången mellan skola och DV. älskar att läsa din blogg för man får mycket tips och egna ideér. din blogg är guld vär för mig. kramar