tisdag 5 mars 2013

Telefontider och intyg

Jag hann inte få till nåt inlägg igår så jag gör väl ett försök nu innan jag måste börja få lite ordning här tills jag får besök. Kaffe, Spotify och bloggen är ju inte en så dum start på en ledig morgon.

Göran åkte iväg och klarade av veckohandlingen själv. Det är ju så klart enklast om vi hjälps åt, men det är skönt att slippa också, och erbjuder han sig så tackar jag för det. Då hann jag sy upp nästan alla byxor som ska sys upp till Sandra.


Nu är det bara tre par kvar och dom har hon ju med sig när hon är på korttids, så det får bli gjort på nästa ledighet.

Man behöver inte känna sig ensam iaf...

Jag skulle förnya ett recept till Sandra också, ett sånt där samtal som jag av nån anledning inte har fått gjort tidigare, mest för att jag inte har vetat vart jag ska vända mig. Vi är ju inte jättevana med läkarkontakter (förutom jagandet av intyg då) så jag var lite osäker nu när Sandra liksom är vuxen. För jag har alltid kontaktat samma ställe på barn/ungdom när jag har pratat ”magproblem” och det är dom som har förnyat recepten i alla år.


Men jag ringde ju såklart dit och frågade, så nu har vi en telefontid med en läkare för att få ett avslut från barn/ungdom och jag antar att vi då får reda på vart vi ska vända oss i fortsättningen.

På tal om läkarkontakt så kom faktiskt läkarintyget igår, så vi skyndade oss iväg och fick det postat innan lådan skulle tömmas. Äntligen har allt inför ansökningen om utökade timmar kommit in och nu hoppas vi att det går lite undan och vi slipper överklaga nåt. Ni får gärna hålla en liten tumme för det J


Ha en skön dag!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Bellan sa...

Absolut att jag håller alla tummar jag har!

Ni får ha en trevlig och fin och härlig och mysig dag idag! (Vad är en bal på slottet.... suck... ) ♥

Kramar om!
//Bellan

Photo by Maria sa...

Tummar hållna =)

Ha nu en fin onsdag..

Kram Mia