lördag 2 mars 2013

Giraffer, mer väntan och sköna lösningar

Igår hade jag en EGO-dag (EgenGodOmvårdnad) och fick naglarna fixade.


Det är inte så lätt alla gånger att få en helhet och ett sammanhang av att bara se en liten del av nånting när man har autism. Så när Sandra sa att jag hade snygg giraff-färg på naglarna (utan att jag hade sagt nåt) måste det ju betyda att det är bra målat av min nagelterapeut… Giraffer blir det säkert fler gånger, mest för att det är roligt, och jag på nåt sätt.

Göran pratade med läkarsekreteraren, eller vem han nu pratade med, igår, och fick veta att läkaren bara är där på torsdagar. Jamen fint! *ironi* Så nu hoppas vi verkligen att hon skrev under intyget och la det på brevlådan i torsdags, så det är på väg till oss nu! (För ringde som utlovat gjorde hon ju inte…) Är det inte gjort nu så blir det inte gjort förrän om ännu en vecka, om ens då (?) Lite trött blir man allt!

Men så blir man genast glad igen när det finns människor runt Sandra som bara är bäst och gör allt för att det ska bli så bra det bara går! När Sandra kom hem sa chauffören att hon kommer att köra Sandra så länge det behövs, åååhh, så skönt! Ja, sen blir det kanske lite glapp från det att hon inte är inskriven i skolan längre till vi har hunnit skaffa bil, men att slippa oroa sig över eventuellt chaufförsbyte sista tiden känns fantastiskt skönt.


Och vi får ju hoppas att det eventuella glappet blir så litet det går iaf. Det hänger ju en del på ifall det där läkarintyget blir skickat till F-kassan, så dom hinner fatta ett beslut (som vi slipper överklaga) snarast så den nya assistenten hinner vänjas in före sommaren. För då kommer det ju en semester, som vi förhoppningsvis hinner få igenom det där bilstödet på…

Återigen tacksam över alla fina människor som finns runt Sandra. Vi har haft tur och jag måste säga att det märks på en mycket välmående och trygg tjej! Stort tack till alla som gör ett fantastiskt jobb runt Sandra och ser till att hon får ett bra bemötande överallt. Taxi, skola, korttids, frissa, tandläkare, assistansbolaget och våra vänner.


Det första Sandra sa när jag öppnade taxidörren var att det snart är gröna dagen, alltså måndag och skoldag. Snacka om att trivas i skolan :) Men nu önskar jag er en skön helg!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan inte annat än beundra er båda, vilken tur att Sandra valde er som föräldrar. Tror inte ni (och många andra) förstår vilket jobb ni gör. Håller tummarna att allt faller på plats
Kram och trevlig helg
/Magdalena

Annelie L sa...

Snygga giraff naglar, där får jag allt hålla med Sandra.
Visst har ni haft tur med alla fina människor runt Sandra, men det är inte enbart tur, de hade inte funnits där om inte ni hade haft ork att kämpa för er dotter för att hon ska få det bästa. Ni är helt fantastiska både du och Göran.
Jag är så glad att jag fått lära känna er.
Kramar om <3 och lycka till med läkarintyget, hoppas det är på väg <3