torsdag 23 februari 2012

Tar det lilla lugna

Gårdagen blev en lugn dag. Sandra började med sovmorgon, och vaknade vid åttatiden, vilket är ett par timmar senare än vanligt. Men vad skönt att hon kan sova lite extra och sen vara pigg, liksom! (Eller ja... inte bli sjuk iaf) Förut körde hon bara på tills hon stupade och vägrade att vila eller ta det lugnt.


Det var en solstråle som slog upp sina blå igår morse och efter frukosten ville hon klippa i kataloger och lyssna på sin blandade spellista på Spotify. Så hon kände nog att det var lite skönt att varva ner efter den härliga utflykten.


Efter maten tog Göran och Sandra en biltur och undertiden fick jag lite packning avklarad. Jag måste ju passa på med min egen packning när Sandra inte är hemma, eftersom hon inte får veta nåt om att jag ska åka bort förrän jag har åkt.

Sen var det ju korttidspackningen som jag inte kommer att hinna när jag kommer hem på söndag, så den ville jag också få klar. På måndag är det korttids om damen är frisk och pigg.


När familjen kom hem från bilturen hade tröttheten kommit ikapp och utbrottet var ett faktum. Tur vi har grannar som bara tänker ”Ok, det är en sån dag idag” ;) Väl inne utbrottades det lite till och sen hittade damen lugnet igen, med kataloger och en film.

Ytterligare några mindre utbrott blev det innan alla måsten och bestyr var avklarade, men hon kom i säng nån kvart tidigare än vanligt iaf.


Min förkylning, eller vad det nu är, ligger på lur fortfarande, men om jag låter bli att känna efter för mycket så blir det säkert bra med det! Göran mår lite bättre och hinner förhoppningsvis krya på sig ännu mer till imorgon. Sandra visar inga tecken på nån sjuka än, och vi håller tummarna.


I eftermiddag ska Sandra till tandläkaren och det är väl inte den bästa tiden att göra saker ”utöver” på, för ju längre dagen går desto tröttare blir hon ju. Men när tandläkaren bokades så trodde vi att hon skulle vara på fritids på dagen och då passade klockan tre bäst. Vi får väl försöka skala av så många krav det bara går så vi kan ta oss igenom det så smidigt som möjligt.


Jag ska försöka hinna skriva några rader imorgon, men sen kommer jag att ha annat skoj för mig så då får ni hålla er till tåls ett par dagar. Ha det nu så fint!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Maritha sa...

Så många fina drippen droppar du har fotograferat då :o))

Ja det var ju en upplevelse att få sova över hos nån annan så det tog musten ur!

Hoppas ni mår toppen idag!
Kram Maritha

jeannette sa...

Hej vännen
Vad härlig att kunna vakna som en solstråle ;) Vilka bilder och när jag ser dem så vill jag så gärna också ha en bra kamera, men jag får allt lugna mig. Har precis börjat silversmide och det är dyrt nock. Ha det härligt på din resa vart den än bär av. kramar

Photo by Maria sa...

Håller tummar och tår att du inte blir sjuk så du får en grym tjejträff.. det behöver du och det är du värd..

Massa kramar..
Mia

Annelie L sa...

Det är vår på dina bilder idag...härligt <3

Håller tummarna allt vad jag kan, för att du ska få en trevlig, nej förresten,inte bara en trevlig utan en skitkul helg och att både du och övriga familjen får må bra.
Kramar om <3