onsdag 1 februari 2012

Äntligen!

Sådärja, då är både kyl och frys på plats och funkar som dom ska så här långt. Det känns lyxigt med nytt och fint och varje gång jag går dit känns det toppen att graderna håller sina +4 i kylen och -18 i frysen, utan krångel.


Sune har förstås full koll…


Medan vi stod och väntade på att killen skulle komma med kylen så såg vi att det kom en massa folk ut från affären med en kaffemaskin i handen. Så vi gissade att det var nåt erbjudande dom hade. När vi sen fått in kylen i bilen så knatade Göran in och kollade, och mycket riktigt, just igår hade dom en kaffemaskin till kanonpris. Så sen hade även Göran en sån i handen när han kom ut ;)

Eftersom det mest är jag som dricker kaffe så fick jag gå in och välja smaker. Det fick bli latte till oss, och choklad till Sandra, till att börja med. Helt onödig grej egentligen och jag skulle aldrig köpa den till ordinarie pris, men gott, enkelt och smidigt när man blir sugen på latte :)


Bäst vi höll på där och testade maskinen ringde telefonen och finaste Ingvi undrade glatt i andra ändan vart jag var nånstans. Jag skulle nämligen ha varit hos henne och blivit snygg i håret. Jahaja… Hjärncellerna har väl gått i strejk alldeles, för det är nog första gången jag missar en bokad tid nånstans. Åldern tro?...

Tur att jag har världens gulligaste ”frissa” som genast fixade så jag får bli klippt ändå, inom rimlig tid, ihop med Sandras tid. Tack jättemycket söta vännen!

Senare på kvällen blev det iaf lite mys av den här ledigheten också. Först bakpotatis med räkröra och ett glas vin i tv-soffan, och sen Spotify i vårt ”mysrum” med ännu ett glas vin.


Photo by Maria undrade vad det var för objektiv jag köpte. Jag är ju inte nåt proffs, och har inte haft nåt annat objektiv än det som satt på kameran när jag köpte den, och det var 18-55, eller hur man nu skriver och vad det nu heter ;) Det jag köpte är 50-200 så jag hoppas att jag kommer lite närmare fåglarna med hjälp av det :)

Lycka till med sparandet till ditt ”lite proffsigare” objektiv. Hua, att det ska vara så himlans dyrt… Men kan man fota, som du, så vill man ju ha bra grejor så jag förstår att du tänker satsa på det. Och tack för ”inbjudan” (eller om det var jag som bjöd in mig? Haha) Kanske hinns det med när jag åker neråt nån gång i år, helst i vår, eller när det nu kan tänkas bli… :)


Ha det nu toppen, ni som kikar in här mellan varven!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

mariellejohnsson sa...

Hej, jag är en sån som kikar in här mellan varven :-)
Jättefina sköna foton från varmare breddgrader. Man blir riktigt riktigt avig.
Synd att det blev desto kallare när ni kom hem. Kul mening förresten som Sandra fällde jag tycker hon är så himla härlig. Världens goaste Sandra1
Många kramar!

Annelie L sa...

Åh så fint med den nya kylen och frysen, blir lite smått avundsjuk, jag skulle också vilja ha nytt, de vi har sjunger verkligen på sista versen.....Men du har ju väntat länge så jag får väl inte ge upp hoppet jag heller.
Missade tider, ja det är sånt som händer, tur att du har en gullig frissa som fixar och donar så att allt ska bli så bra som möjligt.
Åldern har nog inte med saken att göra, det beror nog bara på att det var lite fullt av annat i huvudet, så just den tiden skymdes av något annat så du inte uppmärksamma den <3
Kram finaste

Maritha sa...

Jahaja......men sånt händer den bästa och du har ju en underbar frissa som löste det åt dig :o))

Så mysigt och gott ni hade det innan ledigheten tog slut och en hel del har ni hunnit!
Då vet man var man får en god latte när man åker förbi :o))

Hoppas du får ännu roligare fotografering med ditt nya objektiv!

Kram Maritha