torsdag 16 februari 2012

Slappade lite till

Även om det inte blir som man tänkt sig så blir det nåt, och igår blev det ännu en slappardag för min del. Men inte för Görans del… Han sa att han kunde ta skottningen själv och då fick han ju liksom göra det, förstås ;) Jag drack kaffe och slöade undertiden.

Fast Sune ville ut och jag tänkte att det blir nog inte så långvarigt. Det blev det inte heller, men han tyckte nog det var lite skoj ett tag iaf.


Han gick upp på en liten vall som Göran hade skottat, men han fattar ju inte skillnaden på lössnö och packad snö… Hahaha, innan han kom upp igen! Tyvärr hann jag inte med att fota när han försvann i snön.


Men annars var det ganska otrevligt väder så nån fotoprommis blev det inte. Det var inte helt lätt att gå innan dom plogade, och det snöade och blåste, så det hade ändå inte blivit några fina kort.

När Sandra kom hem var jag ju beredd på en trött och skör tjej som skulle skrika ”Deeetäääriiinteeehaaaalt” så fort jag öppnade taxidörren. Det är så hon brukar vråla när hon är skör och det är risk för halkigt väder.

Halt var det i vår trappa, men inte brydde sig damen om det inte! Hon studsade glatt ut ur taxin och berättade att hon hade ett paket till mig i väskan. Sen upp för trappan i en faslig fart och märkte inte ens att det var halt…

Jag är helt oskyldig till att den här bilden
ville vända på sig??? Tur det inte var Sune
som vände sig, för det hade sett lite konstigt ut ;)

Väl inne fick jag öppna det fina paketet som innehöll ett ännu finare armband :)


Sen hade damen mycket att berätta om utflykten och Marias nya hund som var lite busig för det var minsann bara en ”bebishund” Hon är ju för härlig när hon mår bra den ungen! ♥

Ja, resten av kvällen gick hur bra som helst, utan minsta låsning. Sandra babblade på och var så nöjd mest hela tiden. Lite för mycket blev det ett tag när vi skulle titta på ommöbleringen i hennes rum, men när hon väl hade smält infon och sett hur det såg ut så landade hon i soffan med sax och kataloger medan jag fixade klart middagen.

Så om inte orken tar slut plötsligt så blir det skola resten av veckan, vilket är bra med tanke på kommande lov, som jag skrev igår.


Vad jag ska hitta på vet jag inte än. Först och främst måste jag vara tillgänglig till klockan tio ifall dom ringer och behöver nån vikarie, sen kan jag bestämma vad det blir av dagen. Kanske en fotoprommis, om det inte blir jobb.

Må så gott!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Mysiga unge..
Vilket fint färgglatt halsband hon har gjort till dig..

Jag hade med suttit kvar inne om någon sagt att de skulle skotta allt ;)

Ha nu en fortsatt fin dag..

Kram Mia

Maritha sa...

Vad härligt det låter när hon stormar in i huset med paket till mamma :o))

Vad skönt att hon mår så bra gumman!

Kram Maritha