fredag 3 februari 2012

Lite ledigt igen då

Det fick vara hur vackert det ville ute igår, inne var det varmare och jag var inte särskilt lockad att sticka ut näsan utanför dörren. Jag njöt av en varm dusch istället och skickade ut Göran att posta ett brev, hehe. Närå, han erbjöd sig och tog bilen :)


När Sandra kom hem var hon jättetrött och skör. Det hade varit lite strul vid taxin, berättade chauffören och i boken stod det om en ganska skör tjej även i skolan.

Att hon är trött är ju inte så konstigt, så här första veckan efter jul. Att det dessutom är en del förändringar i skolan gör ju inte saken lättare för henne precis. Nya lärare på andra dagar, lixom. Det räcker ju för att göra Sandra orolig och det tar lång tid för nya personer att lära känna henne, vilket man upptäcker när man väl känner henne sen...

Men att det blir nya människor runt Sandra, det är ju sånt som hon kommer att få leva med, och det går säkert bra om man tar det lite lugnt och ser till att lära sig så mycket om henne som det bara går. Sen måste man ju upptäcka vissa saker längs vägen också, förstås.

Det märks på Sandra att det är lite jobbigt nu och igår sa hon att hon ville vara ledig idag. Det tror jag nog aldrig har hänt, hon som älskar skolan och blir arg över att inte få åka dit när hon är sjuk t.o.m. Men jag hoppas att det bara är en mognad hos henne, att inse att hon behöver en extra vilodag, och att hon längtar till skolan på måndag igen.

Det får väl bli en lugn dag, och helg nu så hoppas vi att hon är piggelin snart igen. Det viktigaste är ju att jag har rätt information på hennes schema här hemma, så hon vet vem som möter henne i skolan varje dag.


Jag får väl önska er en trevlig helg och hoppas att ni har det varmt och gott inne när det blev smällkallt ute. Vilken tur att kylan väntade tills vi kom hem och Göran hade fått igång värmepumpen igen…

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Tänk vad bra att hon kunde säga att hon ville vara ledig idag.. =)

Ja huga vad kallt det är men ändå rätt skönt med kylan, hellre det än blaskigt väder =)

Ha nu en fin fredagsem/kväll..

Kram Mia

Maritha sa...

Förstår att det var stort att hon kunde säga att hon ville vara ledig idag!

Ja nu är det verkligen vinter minsann!

Varmaste kramar Maritha