onsdag 8 februari 2012

Frysardag

Burr, så kallt det var ute igår! Det blev en snabb fotorunda och inte så värst många foton fotade, men jag testade iaf objektivet och det var skoj att komma lite närmare fåglarna.


Det skulle man haft när vi var i Marbella, för det fanns massa gröna papegojor i träden som var omöjliga att få nån bra bild på med mitt gamla vanliga objektiv. Det får bli nästa gång :)


Sen blev det en massa schemasortering tills jag blev alldeles yr i skallen, men så skönt med lite mer ordning på bilderna nu.

Hela eftermiddagen gick till att vänta på den där personen som skulle serva pannan. Han skulle komma mellan 14-15 och när klockan var 17 struntade vi i att vänta längre utan värmde upp bastun istället. Och han kom ju inte efter 17 heller.

Resten av kvällen blev det mys i tv-soffan, även om det inte var så mycket att se. Men det var varmare där, eftersom vi eldade i kaminen. I ”mysrummet” på övervåningen var det för kallt för att locka oss till musik-kväll igår.

Lite sommarlängtan...

Idag har Göran lite ärenden att fixa med och han visste inte om han skulle hinna hem innan Sandra kommer från skolan, så han får åka själv. Annars brukar vi passa på att ta en prommis när vi är på annan ort, för omväxlings skull.

Vi får väl se om jag har lust att ge mig ut med kameran en sväng eller om jag tar mig för lite annan nytta inne.

Sen hoppas vi att Sandra har kommit ikapp sig och är pigg när hon kommer hem. Hon var ju okay i söndags, men i måndags morse var hon väldigt skör så jag ringde och förvarnade i skolan innan hon kom dit.

Det kan ju vara lite oro över dom förändringar som är nu. Även om det inte är så mycket, så räcker det ju för att Sandra ska känna av det. Det enda som hjälper mot den oron är ju att orka ta sig igenom dagarna så dom blir vana och trygga så fort som möjligt.


Ha det fint!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Maritha sa...

Ja inte svettas man i dessa dagar, inte ens jag som är som en kamin i vanliga fall :o))

Hoppas du får en fin foto promenad idag!
Kram Maritha

Tina sa...

Dröjde mig kvar lite vid sommarbilden.....sen en långpromenad med hunden i kylan ! Tack för du tittade in hos mig, det värmde. Ha en fortsatt fin dag, kram Tina

Annika N sa...

Håller tummarna på att damen håller sig frisk..
Fina bilder :-)

Ha en fin vecka !!! Kram Annika