tisdag 28 februari 2012

Nu så!

Nu ska jag försöka mig på ett inlägg här, tänkte jag. Utifall ni undrar vart jag har tagit vägen, eller så… ;)

Jag börjar från början, med helgen. Den var ju helt fantastisk! Sandra åkte till fritids klockan nio i fredags och vid tiotiden kom fina Lena och plockade upp mig. Sen följde en vilsen och skrattande, flamsig resa neråt i landet. Vi hade väl tänkt oss att vara framme vid tresnåret, men vi såg lite andra vyer på vägen, kan man säga.

Det är ju som det ska när jag är ute och åker, och man får ju uppleva lite mer av resan på så vis ;) Jo, vi åkte lite fel, men oj så roligt vi hade så tiden gick fort och plötsligt var vi framme.

Ann-Sophie hade längre att åka, men tog tåget och var på plats när Lena och jag dök upp. Åh, vad roligt det var att träffa alla! Vi hann knappt kramas klart förrän det knackade på dörren och där stod Emma, minsann! En go tjej som också är en bloggvän och som var med på Gävleträffen i höstas. Vilken överraskning!

Mera krama och sen slog vi oss ner i soffan, då knackade det på dörren igen! Och där stod Annelie som också var med i Gävle och inte bor jättelångt från Bellan och hennes man som vi var hos. Oj så roligt att få träffa henne med! Ännu mera krama och lite glädjetårar. Stort tack till Bellan som fixade en sån fin överraskning.

Sen blev det god middag och Tommy stod vid spisen mest hela helgen, när han inte passade upp oss med annat. Stort tack till Tommy med, du såg verkligen till att vi kände oss ordentligt bortskämda.Det var en mycket trevlig kväll som tog slut alldeles för fort. Emma och Annelie åkte hem till sitt och vi babblade väl en stund till innan vi la oss i skaplig tid.

Lördagen bjöd på fint fotoväder så det blev en ordentlig runda med varsin kamera i högsta hugg. Skoj att vi alla tycker om att fota också :)


Lite fikapaus mellan fototurerna.När vi kom hem igen hade Tommy fixat tunnan så det var bara att hoppa i efter lite kaffe. Det var en upplevelse att sitta i det varma vattnet ute i vintern. Stjärnklart var det också och jättehärligt. Vi blev bjudna på dricka med tilltugg och det gick ingen som helst nöd på oss.


Efter bad och dusch hade Tommy fixat en trerätters middag så vi hade bara att slå oss ner och fortsätta njuta.
Vi fick också se foton från Tommys och Bellans Japanresa med många roliga och annorlunda upplevelser som var skoj att få ta del av.

Ja, sen var det ju bara söndagen och hemresan kvar. Men den här gången gick det fortare, utan felkörningar. En helg med mycket skratt har det varit och goa minnen att bevara framöver. Tack till er alla som var med!

Sen kom det lite konstig sjuka här så jag har väl legat i sängen tills nu, ungefär. Men jag är glad att vi har korttids och att sjukan inte kom i helgen.

Ha det toppenfint!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Annelie L sa...

Jag är också glad över att sjukan höll sig borta över helgen,för det var så roligt att få träffas och kramas igen, jag gillar dina kramar.
Skönt att du hade chans att få vara sjuk i lugn och ro när du kom hem.
Hoppas nu att sjukan är över för en lång tid framöver och att du fick lite energi efter den härliga helgen.
Massor av saknar kramar.....

Susanne sa...

Så kul för dej Nina att komma hemifrån ett tag och riktigt koppla av. Det behöver du så väl.
Ni ser ut att ha det riktigt riktig mysigt.
En massa nya foton kan jag tänka mej att det blev ;-)

Kram/ Susanne D

Maritha sa...

Vilken underbar helg du fick med träffar som blev överraskningar :o))

En massa god mat och uppassning och massor av mys, precis vad du behövde, mycket Prio Nina <3

Tråkigt att sjukan kom men tur det var när Sandra var på fritids!

Massa kramar Maritha

Bellan sa...

Vad fint du har skrivit om helgen! Så härligt och mysigt och roligt vi hade!
En massa sakna-kramar till dig vännen ♥

//Bellan

Mamma Z sa...

Goa du <3
Var så himmelens skoj att träffa dig..du är så varm och fin som jag föreställt mig :-)

Jadu..vilken helfg vi fick.. Blir svårt att toppa va??

Still smiling..

Bamsekramen!!