torsdag 9 februari 2012

Hoppas...

Ååh, jag har hittat en föreläsning som jag så gärna vill gå på. Sen vi gick ur föreningen kommer man inte iväg på sånt och det är ju alltid bra att uppdatera sig lite mellan varven. Som assistenter till Sandra får vi hela kalaset betalt och det gör att även Göran känner att han kan tänka sig det ;)

Nu gäller det bara att vi kan ändra korttids och hitta passande tåg…

Jag har ju en del vänner som har varit och hört Lotta Abrahamsson och jag vet att hon är bra, även om jag inte har hört henne själv. Hoppas allt går i lås nu, det skulle vara roligt!

För övrigt igår så tog jag mig en alldeles egen slappardag och njöt av att bara ha sällskap av mig själv och katten. Det händer inte så ofta och då är det skönt med ingen hänsyn alls!

Göran hann hem en bra stund före Sandra så vi tog en liten prommis och kameran fick följa med. Men jag ser fram emot när det blir lite mer fart på vårfåglarna för nu är det mest kala grenar och grå bakgrund att testa kameran på.


När Sandra kom hem var hon lite skör, för hängslet på termobrallorna hade gått sönder, men när hon väl kom in och fick av sig dom så lugnade det sig. Sen när jag tog fram ett par ”nya” som hon har vuxit i så blev hon strålande glad.

Dessutom hade vi köpt en ny skolväska åt henne som hon fick när hon kom hem. Inte för att det var något större fel på den gamla, men den var lite nött i en söm och sånt gillar inte damen. Men nytt gillar hon ;) Och gissa vad mer… Det låg en överraskning i väskan! En gose-kanin. Ja, sen var ju allt gnäll som bortblåst.

Det var Görans tur att natta och vid det laget var gnällandet tillbaks igen, men Göran fixade det bra och vi slapp utbrott. När Sandra är trött blir det väldigt lätt utbrott om man inte är extra försiktig, så har man gjort slut på tålamodet tidigare under dagen så gäller det att man biter sig i tungan på kvällarna.

Väl i säng brukar det inte vara några större problem, om det inte händer nåt som gör att vi måste gå in till henne. För oftast stör vi mer än gör nytta och då blir det väldigt lätt låsningar av det hela.

Idag ska vi till frissan, både Sandra och jag, men Sandra vet inget än. När hon kommer hem blir det att fort fixa toa och bad-bestyren och sen iväg. Egentligen skulle ju jag klippt mig förra veckan, men glömde lixom bort det…

Men vi har världens gulligaste frissa och hon fixade så det blev lite tid över efter Sandras klippning till mig. Så Göran kör dit oss, väntar i bilen och kör hem med Sandra när hon är klar så går jag hem sen när jag är klar.


Fler tankar och foton finns hos Amatörfotografen på fb. Välkommen in och gilla sidan :)

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Maritha sa...

Det var klokt av dig att ta en egen slappar dag!!!!

Åh du har fått en Koltrast i objektivet, såna är sällsynta hos mig! Här är det bara mina kusiner Skatorna som sitter i träden och solar sig i kylan :o))

Så skönt ni ska få det hos er gulliga frissa!

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Hoppas ni kommer iväg på föreläsning.. Att få lite uppdateringar och lite nya infallsvinklar är aldrig fel.. Att bara få ett bevis på att man gör rätt i sitt jobb kan räcka..

Hoppas ni är nöjda med frissorna nu =)

Kram Mia

Annelie L sa...

Håller tummarna för att det ordnar sig med kortids och tåg tider så ni kommer iväg på föreläsningen. Det är alltid roligt att komma iväg på sådant. Tänka sig att det låg en liten kanin i den nya skolväskan..undrar just hur den hade hamnat där ;)) ?
Det ordspråket du har i slutet tycker jag väldigt mycket om, för det är så det är, eller helt enkelt måste vara, för att få det att fungera......
Kram på dig Go vännen <3

Fru Pusselbit sa...

En slappardag nu och då, gör att man klarar av livet lite bättre!

Hörde en föreläsning med henne en gång på Kunskapskanalen. Det var superbra! =)

Ha det så gott!! =)