söndag 20 februari 2011

Tandvärk :(

Tänkte bara kika in en snabbis utifall ni undrar vart jag har tagit vägen. Jag har inte haft tid att fila på nåt nytt inlägg för Sandra har tandvärk och det har tagit den mesta av vår tid här hemma sen igår.

Klockan tio ska jag iaf ringa och höra mig för om dom kan hjälpa henne redan idag så hon slipper ha ont, eller om vi måste vänta tills dom öppnar tandläkaren här på orten imorgon.

Kruxet är ju att dom troligtvis inte kommer att kunna hjälpa henne utan att vi nog måste åka in till sjukhuset iaf, men jag vet inte hur det går till för Sandra har inte behövt tandläkarvård förut. Sövas måste hon ju hursomhelst.

Då vet ni läget och jag återkommer när jag har tid.

Ha det fint!
♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Patricia sa...

Usch, jag lider med stackars Sandra, tandvärk är ju så jobbigt och måste vara ännu jobbigare om man inte riktigt förstår vad det är som gör ont eller varför.

Hoppas ni får snabb hjälp så hon slipper lida i onödan.

Massa krama om till henne .. och dig med så klart .. =)

Kraaam

Anonym sa...

AJ! Tandvärk är ju bland det absolut värsta som fins. Jag hoppas verligen att de kan hjälpa er fort. Stackars Sandra, hur tar hon det hela? Jag antar att det inte är så lätt att förklara och hålla lugnet hos henne om hon har så ont att hon gråter.
Lilla stumpan.
Och tack för din omtanke hos mig vännen :-)
Kramar om er i eländet//Lena

Bellan sa...

Stackars er, vad jobbigt!
Hoppas det löser sig snabbt!
Kramar om er //Bellan

Annika N sa...

Hoppas Sandra snart får hjälp för tandvärken. Inte roligt att ha ont i tänderna och speciellt inte en helg när det näst intill är omöjligt att få hjälp.

Massor av kramar !!! Annika