fredag 18 februari 2011

Snart lov igen dårå...

Åh.. Tack! Vilka fina kommentarer jag fick av er igår, vad gulliga ni är :) Det är ju skönt att ni känner igen er och att man inte är ensam på något sätt, samtidigt är det trist att det ska behöva vara så… Sorgligt oxå, det där som några av er tar upp, att en del tror att, framförallt ADHD, inte finns utan att det är vi föräldrar som skyller på en diagnos för att vi inte klarar att uppfostra våra barn… Man vill ruska om såna människor och få in lite vett i skallen på dom! Berodde det på ouppfostran så skulle helt andra barn få diagnosen än dom som har fått den!

Tack för era kommentarer hursomhelst, jag blev så glad!


Sandra mår bra och är sig lik igen och det märkte dom i skolan med. Hon har orkat hela veckan med vardag nu så då kan man ju säga att hon återhämtade sig ganska fort ändå. Synd bara att det vankas lov igen nu! Elever med autism skulle verkligen få slippa lov, tycker man.

Men som tur är så har vi ju fritids, så det brukar gå vägen ändå. Fast nu har vi ju dessutom korttids hela veckan och det är ju jätteskönt för oss med långledigt, men det är alltid lättare för Sandra om det är lite skola på dagarna. Hon behöver strukturen med fast schema, och även fast det nog är lite lättare med sånt på korttids än hemma, så blir det ändå mer fritid än när det är skoldagar.

Hade hon varit trött och skör fortfarande så hade vi fått korta ner vistelsen lite, men nu tror vi hon ska klara hela veckan eftersom hon är piggelin igen. Våra planer, som var orsaken till att vi ville ha långledigt, blir inte av så vi kommer troligtvis att vara hemma, och då är det ju bara att be dom ringa oss ifall damen inte orkar.


Nåja, nog om det. Idag är det fredag och ridning för Sandras del, vilket hon ju älskar. En liten förändring till det bättre, men som oroar lite innan Sandra är klar över hur det hela ska gå till, nämligen att hon åker med taxin direkt till ridskolan och läraren möter upp där, istället för att ta vägen förbi skolan och byta taxi.

Det blir ju mycket bättre att slippa det taxibytet eftersom just i och ur taxin är ett moment då Sandra gärna låser sig. Men det blir lite oroligt nu, innan hon har gjort det en gång. Hon är ju inte helt klar över hur det ska gå till och att det verkligen blir som jag har sagt…


Göran ska jobba och jag ska… ? Ja, inte vet jag, slappa, kanske :) Eller städa… Eller slappa… Jag önskar er iaf en skön fredag och trevlig helg, vad ni än tar er för.

♥ Kram ♥

7 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Gott att höra att Sandra mår bra och hoppas det håller i sig..

Slappa tycker jag låter som en bra idé ;-)

Kram Mia

Maritha sa...

Så skönt att hon är pigg lilla fröken och en lång ledighet ska ni få. Tråkigt att era planer för ledigheten sprack men jag tycker du ska göra just bara det som du känner för.

Ha en skön fredag!

Kram Maritha

Anonym sa...

Jaa du Nina, vad ska du göra? Man blir ju så ovan att inte ha några direkt måsten, att man blir lite handfallen när man blir lämnad ensam.
Man är ju så van att alltid ha någon att "passa" på, alltid förberedelser på gång eller sitta på "pass" och vara beredd att hoppa iväg och hjälpa till.
Det blir en konstig känsla när det inte är så.
Hoppas att du har något kul du kan hitta på som inte blir av annars.

Så skönt att Sandra var tillbaka i rutinerna så snabbt efter så lång tid. Så synd det är om henne, att det blir så oroligt för varje liten ny grej. Vad det måste ta på krafterna att alltid ha det så.

Ha en fin dag, kram på dig din glädjespridare <3
och tack för "tjattstunden" igår//Lena

Annelie L sa...

Tassar tyst förbi så jag inte stör dig på din slappar dag och lämnar en liten kram, för inte kan jag tro att du är så tokig så att du städar när du får lite egentid ;)) Kram vännen min <3

Unknown sa...

Tycker du ska slappa! Faktiskt. Hoppas du bara legat på latlocket idag. Man behöver det. :)

kramar om!!

Anonym sa...

Kram till dig och Göran! Jag hoppas att ni kan ta dagen som det kommer.. Carpe Diem...och njuta av ledigheten även om det inte blir som planerat. Kram Maggie

Bellan sa...

Ligger efter ett par dar här igen, får läsa ikapp nu då.
Hoppas det gick bra med taxibytet till ridningen igår... och att du kunde koppla av en del också, det kunde du behöva.

Kram!
//Bellan