onsdag 16 februari 2011

Fulladdat

Ja, nu har vi fyllt på med en massa energi igen, det var verkligen skönt att bara vara hemma och landa lite.

Så har jag blivit snyggare oxå :)


Tack så mycket till bästaste Ingvi jag måste säga att jag är helnöjd med fyra olika färgnyanser i håret. (Det går bra att klicka på namnet om ni vill kika på Ingvis ”frissa-blogg”)


Sen åkte vi och handlade en massa nödvändigheter att fylla på med här hemma och innan vi åkte hem igen slank vi in på Elgiganten för att kolla runt lite. Jag är nämligen på jakt efter en ny laptop, så vi kikar på lite olika alternativ och priser.

När vi kom hem var vi hungriga så det blev lite soppa för senare på kvällen mumsade vi bakpotatis med räkröra :)


Lenaeff, alltså tjata på du! Jag uppskattar det faktiskt :) Sigvardtavla verkar bra, tycker jag, men jag tror inte att Sandra är där riktigt än. Det är för svårt för henne, men i framtiden är det inte alls omöjligt med en sån lösning. Det schemat vi har nu är anpassat för Sandra och innehåller precis det hon behöver just nu. När hon har kommit längre och förstår tiden lite mer, dagar, veckor, natt/dag, igår, imorgon och allt det där, då kanske en sigvardtavla passar bättre än det schema hon har nu.

Maritha undrar vad det är för hus jag har haft med vid ett par tillfällen. Jag antar att det är dom två bilderna på röda hus jag har haft de senaste dagarna du menar?... Det är inte samma hus, men går väl i lite samma stil, kan man säga.


Den bild jag hade igår (ovan) är på en länga som är från när det var nåt slags militärläger eller vad det nu var (är inte insatt i det där…) och det är nu omgjort till gymnastiksal. Det andra… ja… jag tror att det är en personalmatsal där, eller så är det ett museum, kanske. Det finns fler liknande hus, nämligen.


Idag blir det nog lite egentid för mig innan Sandra kommer hem, för Göran har jobb på gång. Ja, jag kommer nog att få några sköna egna dagar framöver. Nog för att det är gott att ha honom hemma, men att vara ensam är också skönt emellanåt. Om det inte blir för mycket av den varan, förstås…

Jag önskar er en härlig onsdag!

♥ Kram ♥

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du blev verkligen kanonfin i håret :-) Vardagslyx, eller hur!
Skönt att du inte tycker att jag tjatar, men när man läst här ett tag blir man ju så glad när Sandra gör framsteg så man vill ju så gärna att hon kan få fortsätta :-)
Skönt med egentid. Synd att jag är sjuk, annars kanske jag skulle leta mig upp till dina trakter på en fika om du ändå börjar få långtråkigt i din ensamhet?
Får önska en bra dag, och njut av ensamheten. Kanske Sune kan få en och annan klapp!!!
Kram på dig gull´fia!
Lena

Annelie L sa...

Du blev verkligen fin i håret Nina,visst är det skönt att få bli ompysslad hos frissan.
Skönt med egen tid helt klart, men om det blir för ofta blir det lätt ensamtid istället, en balansgång där i mellan är det allra bästa.
Hoppas nu Sandra är på gott humör och pigg när hon kommer hem så att era uppladdade batterier inte tar slut med en gång utan kan hålla i sig vecka lång.
Kramar Annelie

Annika N sa...

Vilken kanonfin tjej du blev efter frissa besöket :-) Njut av din egentid och hoppas att Sandra är på ett strålande humör när hon kommer hem idag.

Ha en kanonfin onsdag !!! Kram Annika

agneta sa...

Vad skönt att ni fått ladda batterierna och passa på att njuta av din egentid! Vilken duktig frissa du har som kan göra lite nytt och det blir så bra! På måndag är det min tur att njuta hos min frissa, ser fram emot det. Hoppas att det blir en lugn vecka som flyter på bra. Kramar i massor Agneta

Unknown sa...

Så fin du blev Nina.
Att gå til frisören är något som ligger väldigt långt ner på listan för mig.
Men det hade behövts. och bara ett sånt besök är ju rogivande. Att bli ompysslad, även för bara nån timme.

Håller tummarna för att mannen får jobb.
Vad är det han pysslar med då? :)

Ha en skön dag, kramar om!

mamma zoffe sa...

Bara att få bli fin i håret kan betyda jättemycket :-) nackdelen är ju att det kostar så mycket..
Vi hittade en laptop på Dustin och de har jättebra support om det är något..

KRAMSIAR

snorkfröken sa...

Frisörbesök och lyxmiddag med bakpotatis är nog precis vad en trött och sliten mamma behöver. Bra att du tar hand om dig vännen! <3

Maritha sa...

Vilken härlig dag du hade! Visst är det skönt med ledig tid ibland!

Tack för svaret, jag gillar såna små fönster, ser så mysigt ut.

Ha det gott när Sandra kommer hem!

Kram Maritha

Bellan sa...

Duktig frissa du har, det blev kanonsnyggt! Det piggar alltid upp lite att få bli iordninggjord i håret.

Mumsig potatis det där!!!
Lycka till med att hitta en laptop, man är ju lite beroende av en sån eller hur?!

Kram på er!
//Bellan