lördag 19 februari 2011

Frissaplanering

Det blev mest en slappardag av gårdagen, för både katt och matte :)


Men nu låg ju förstås inte Sune i mitt knä hela dagen, så jag blev allt tvungen att dammsuga också. Men så mycket mer nytta blev inte gjord för min del. Jag tog mig inte ens för att gå ut i det härliga vädret. Solen värmde och strålade utanför fönstret medan jag satt inne och ugglade.


Men så kom ett telefonsamtal från en god vän, så det gick inte precis nån nöd på mig inne heller. Tack för en trevlig pratstund, Agneta!

Sen kom Göran hem med den här till mig :)


Ja, så mycket mer behöver man ju inte på en fredag, tycker jag!

Sandra kom iväg bra på morgonen, även fast hon var lite orolig över hur det skulle bli med taxin och ridskolan, men det gick ju bra ändå, i det stora hela. Inga utbrott och en glad tjej i övrigt. Väl på plats hade det förstås gått bra då hon fick se att hon kom rätt och allt annat var som det skulle.

Lite skör ett tag när hon kom hem, som hon brukar innan hon kommer till ro. Ja, sen funkade allt bara bra men det är kanske skönt med lite helg nu ändå.

Idag står det frissabesök på schemat och jag funderar på om vi ska ta bilen, trots att det nog nästan går fortare att gå eftersom det inte är mer än 5-10 minuters promenad dit. Men det kan hända mycket på vägen som stör Sandra, och det är bra om hon inte får fler orosmoment att hantera än nödvändigt. Det räcker ju med att man möter lite folk så tar det kraft och energi från henne som hon behöver lägga på själva frissabesöket.


Det är just vad som har hänt dom senaste gångerna och hon har varit jättetrött efteråt. Det är inte bara att gå till frissan för oss utan det krävs en ordentlig planering först, som med allt annat vi gör. Sandra måste vara pigg och vi måste minimera risken att ”krocka” med massa folk, eller, massa förresten, det räcker med att möta en människa så blir damen orolig.

Vi har ju världens bästa frissa (klicka på länken så ser ni när jag var där) och tack vare det fungerar det iaf. Hon försöker, i den mån det går, att ha gott om tid för Sandra och inga andra kunder inbokade för att undvika krockar. Så det kan inte bli bättre för Sandra och oftast funkar det väldigt bra. Men vi kan inte göra hela samhället folktomt när vi ska dit, så då är ju bilen en lösning.

Jag önskar er en skön lördag!

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Annelie L sa...

Bilen låter som ett bra alternativ tycker jag, minska på störande, energi tagande möten och dessutom är det ju faktiskt kallt ute, iallafall här -15 står termometern på och det tillsammans med vinden och den fuktiga luften är inte så trevlig så här på morgonen.
Hoppas allt går bra och att Sandra blir nöjd och belåten med resultatet.
Vilken vacker orkidé du fått av Göran, den förstår jag att du är glad över.
Kram och ha en fin helg vännen.
Annelie

Patricia sa...

Hoppas frissabesöket går bra för er och att ni får upp värmen hemma så du slipper frysa .. =)

Tänk att Orkidéer är så vackra, den var jättefin blomman du fick!

Ha en skön lördag!!
Kram kram kram

Anonym sa...

Stackars Sune, fick han inte ligga i ditt knä och sova ifred? Hmmm!!!
Vilken tur ni har som har en sån bra frissa, jag har aldrig vågat gå dit med Junior. Jag tror att du minsann är väldigt omtyckt av mannen i ditt liv :-) Så gulligt att komma med en blomma.
Skönt att Sandra fick en bra dag med ny taxirutin och allt.
Ha en bra dag i solen och ta bilen, det hade jag gjort!!
Kram Kram//Lena

Maritha sa...

Vilken härlig fredag du hade och blomman var ju fantastisk!

Hoppas frissa besöket går bra, hon blir säkert jäätefin.
Jag önskar er varmare grader så ni inte fryser!

Lördagskramen Maritha

Bellan sa...

Vilken härlig fredag du fick iaf! Skönt att kunna mysa lite för sig själv ibland. Och blomman var inte helt fel heller...

Vad bra att ni har så mycket förstående människor runt er, t o m frissan ställer upp på Sandras behov. En eloge till eran fina frisör! Hoppas det gått bra nu idag.

Kramar om er! //Bellan

hönsmamman sa...

Skönt att det funkade med frisören. Ni har ingen som är duktig på o klippa som kan komma hem till er då?

Hoppas ni haft en skön helg =)