söndag 21 april 2013

Lugna dagar

Igår var en bra dag, äntligen! Ja, Sandra mådde bra, var pigg och glad, och det mesta funkade hela dagen, trots att mitt huvud känns som det har gått i ide. Jag vill inte gnälla, det är ju bara huvudvärk och illamående, och det gååår ju över. Nån gång.

Men man kan undra hur mycket piller man kan proppa i sig innan kroppen börjar protestera. Å andra sidan känns alternativet inte heller så lockande. Så länge Alvedon och Eeze lindrar så tar jag det, helt enkelt. Men det vore skönt om huvet kunde få må bra lite längre än ett dygn i taget. Faktiskt.

Ja, jag vet att man kan få huvudvärk av tabletterna tillslut, det har hänt några gånger. Det är inte orsaken nu, för det går över nåt dygn och kommer tillbaks två. Typ. Trött på det är jag iaf.

Så att gårdagen blev extra lugn (läs tråkig) berodde mer på mig än på Sandra. Jag orkade inte så mycket, men damen var rätt nöjd ändå, med pärlande i köket och hennes musiklista i min mobil.


Orken räckte nästan hela dagen. När det var dags att duscha henne kom låsningen som ledde till utbrott. För att jag inte hade orken att vara pedagogisk så tålamodet försvann. Men efter ett tag gick det bra och efter lite tårar och tröstande så var resten av kvällen lugn och fin.

Idag skulle visst Göran och Sandra gå ut och kratta lite om vädret tillåter, och det verkar det som än så länge. Jag passar väl på att packa korttidsväskan, för det orkade jag inte igår.

Imorgon börjar en ny temavecka hos Neurobloggarna och den kommer att handla om att bli vuxen. Vill man bidra med ett temainlägg (inom npf) så är man välkommen att skicka en länk som meddelande hos oss på Facebook, så lägger vi ut den på sidan. Välkomna in och gilla/dela!

Ha en fin söndag!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Nina!
Jag tycker du ska gå till en sjukgymnast och få akupunktur, det har hjälpt mig mot min migrän. Dessutom är styrketräning kanonbra men man ska tänka sig för vilka övningar som är bra.
Ha en bra dag
/Magdalena

Tina sa...

Ja nåt måste väl kunna hjälpa din huvudvärk ? Låter hemskt jobbigt ! Fina halsband som sandra gör ! Kan man önska sig ett ? Hoppas du får en skön ledighet nu så du får lite krafter, för snart ska du ju stå ut med mig !Då kan krafterna behövas !!!
Kramar i massor !

Bellan sa...

Om du ursäktar så ler jag lite när jag läser ditt inlägg här! Tråkigt med huvudvärken men vi är tydligen inne på samma linje... huvudvärk.... Vi är nog ganska slutkörda kanske....

Men kramas orkar vi, eller hur?! Snart irl, men i cyberrymden än så länge! Kram, kram ♥
//Bellan