fredag 12 april 2013

Bästa frissan

Ja, vad vi gjorde igår vet ju alla som läste gårdagens inlägg. Frissabesöket (och alla schemaändringar innan det) gick bra. Sandra var på gott humör och ganska pigg hela dagen.


Att vänta är bland det värsta Sandra vet, mest för att hon inte förstår tiden. Blir väntan för lång så hinner hon stressa upp sig och få en massa förväntningar som hon inte kan hantera och när hon var mindre hände det ofta att hon hann bli stress-sjuk innan det var dags för ”vad vi nu skulle göra” så vi fick ställa in. Vi lärde oss ganska fort att inte berätta saker för långt i förväg.

Frissabesöket berättade jag ju redan dagen innan, vilket egentligen inte alls är bra, men man kan inte alltid välja och ibland får man bara göra det bästa av det man har. Vi var tydliga på schemat så Sandra skulle se när det var dags och det är en förutsättning om det ska funka alls.

Men alltid efter tretiden sisådär så börjar damen bli trött även pigga dagar, så att göra saker efter det brukar alltid bli lite jobbigare än annars. Fast det gick jättebra och på en halvtimma var vi hemma igen nästan utan låsningar med en mycket nöjd Sandra och minst lika trött mamma ;) Tack bästa Ingvi för att du är den du är!


Efter frissabesöket var det bara middag och kvällen kvar av igår och allt gick bra även fast damen var jättetrött så ögonen nästan gick i kors på henne. Jag var ju trött jag med och luften gick ur mig alldeles när jag slog ner rumpan, så Göran fick ta över kvällen.

Idag fick jag ta tabletter igen, innan jag väckte Sandra som ville ha Alvedon… Hm. Ja, vi får väl se vart det slutar, om det är trötthet eller nån sjuka på G. Det lär ju visa sig.

Om damen kommer iväg till skolan som planerat så har jag inga andra måsten att göra än vila inför helgen, så det får det bli.


Må så gott och trevlig helg!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Maritha sa...

Jag läser ALLTID men kommenterar inte varje gång :o) Bara så du vet bästa Nina <3

Kram Maritha

Tina sa...

kramar <3

Photo by Maria sa...

Ha nu en härlig fredagkväll..

Kram Mia