måndag 15 april 2013

Efterlängtad ledighet

Igår följdes planerna så det finns inte så mycket mer att tillägga. Sandra var på bra humör och funkade mest hela dagen och jag ser fram emot lite ledigt.

Med blandade känslor, för åren går och rätt vad det är så är det dags för hemifrånflytt, så man vill ju passa på att njuta av damen så länge hon bor kvar hos oss. Samtidigt är vilan nödvändig om det ska bli nåt njuta alls och huvudvärken vägrar släppa taget helt.

Jag är enormt trött just nu och det skulle inte vara fel med en veckas semester om jag fick välja. Och det får jag inte riktigt än, men tids nog hinns det med. Kommande ledighet hinner jag iaf vila en hel del på och vädret skulle stråla, har dom lovat hela veckan, men ändrade på igår. Nåja, vädret är faktiskt det jag bryr mig minst om, men om det skulle stämma lite, det dom lovade först, så blir det nog ett glas vin i en solstol, eller nåt. Det är minsann inte dumt alls det. Fast nu regnar det så det får bli nåt inomhus tills vidare, och det går bra det med J


Göran ska till tandläkaren på fm, men några andra planer för dagen har vi inte. Imorrn ska vi till Daglig verksamhet och titta på lokalerna och se vad det går att göra för anpassningar innan Sandra ska börja där. Kameran får inte glömmas, för schemabilder måste göras sen. Det ska iaf bli spännande att se hur det ser ut och komma ännu en bit i planeringen vi har framför oss.

Jag hann inte förbereda klart det här inlägget innan Sandra skulle väckas, men vill publicera det innan hon kommer iväg eftersom jag tror att dom är lite nyfikna i skolan och vill veta hur damen mår inför utflykten idag.

Så om det blir lite mer virrigt än vanligt nu så beror det på att min koncentration är hos Sandra och jag springer mellan datorn och rutiner här mitt i meningarna.


Ni skulle ha sett damen när jag väckte henne och berättade att jag hade lagt fram ridkläderna. Ni som känner henne ordentligt har ju sett henne när hon blir sådär strålande superglad och bara börjar babbla om det som ska hända med pekfingret viftandes. Ni andra kan ju försöka föreställa er ;) Hon ser för härlig ut och blev, som sagt, jätteglad.

Om glädjen hinner bli stressig för henne vet jag inte än, men allt är fint iaf och förmiddagen kommer säkert att bli jättemysig, så lycka till Maria, som åker dit med Sandra J


Tina undrar om Sandra fixar att byta ställe för ridningen. Nu vet jag ju inte hur det kommer att gå, och får väl inte veta det förrän hon kommer hem på onsdag och jag får läsa i boken, men jag tror inte det blir några problem. Hon brukar fixa såna byten om vi förbereder rätt.

Nej, nu har jag inte tid mer er, ha det fint!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

agneta sa...

Hoppas att Sandra får en toppendag med ridning och allt annat som dagen har att bjuda på! Sedan önskar jag förstås även att ni får några bra dagar ....och trotsar vädret om det inte blir det bästa! SNART så.....kommer värmen och då ska vi njuta ännu mer! Kram Agneta

Tina sa...

Hon kommer nog fixa det galant eftersom det är något hon blir så glad för, jag håller tummarna hårt att det blir toppen ! Jag önskar er en lugn ledighet att samla kraft på, och du....snart ska jag pyssla om dig en hel helg <3 kramar

liliths gamla blogg sa...

Så väl jag känner igen mycket av det du skriver.