tisdag 23 april 2013

Ingen rast, ingen ro

Gårdagen blev ju inte en sån där lugn ladda-batterier-dag som jag hade tänkt mig, för vi kom på att vi skulle passa på att få lite handling gjord. Sån handling som vi inte hinner när Sandra är i skolan.


Så först brottades jag med dammsugaren och blev skitsur för den är lixom i behov av soptippen. Tejpad lite här och där och funkar väl knappt hjälpligt. Jag utbrottade lite här en stund och skrek åt Göran att vi måste köpa en ordentlig dammsugare, men sen kom vi iväg.

Det blev IKEA och nya vardagsglas, lakan och andra bäddgrejor som behövde bytas ut, blommor, pennor till Sandra, och lite annat smått och gott.

Sen ännu mer smått och gott i lite andra affärer lite här och där och lite runt för att leta dammsugare, men det hittade vi ingen vi ville ha. Vi vill nämligen ha en pås-lös, och det finns inte. Jo, finns gör det, men vi hittade ingen. Dom går ifrån det sa hon på Elgiganten?? Men är det inte lite att gå bak i utvecklingen, känner jag? Nåja, sen vidare till Biltema iaf, och där köpte jag den här snygga pärlan.


Efter det var det bara den tråkiga veckohandlingen kvar, å så hem, och hungriga som bara den. Packade in kyl- och frysvaror, värmde rester i micron och sen var det bara att börja packa upp, diska nya glas, tvätta nya lakan och madrasskydd, byta ut blommor och montera cykel. Göran tog cykeln, jag resten.


Sen var huvudvärken tillbaks. Konstigt va?! En får väl skylla sig lite själv, antar jag. Nöjd är jag ändå och cykeln står i garaget och väntar på cykelväder. J

Idag ska bilen på service och planen var att vi skulle promenixa lite undertiden, men det är inget vidare promenadväder så Göran åker nog själv. Om det inte slutar regna till dess, förstås.

Hur det har gått för Sandra vet jag inte, men det ska bli spännande att läsa i boken imorrn, när hon kommer hem. Hon träffade ju Jane igår och ska göra det idag med och jag tror säkert att det går jättebra.

Planen är att Jane så småningom ska ta över mer och mer i skolan, men takten bestämmer Sandra och dom avgör i skolan när det är lagom att utöka. Nu i början kommer Jane in och bekantar sig med Sandra lite, och gör sånt som Sandra tycker är roligt. Tänk att vi har den här möjligheten, att vänja in en ny assistent helt i Sandras takt i skolan. Det är helt fantastiskt, faktiskt! J


Ha en fin dag!
(Vill ni läsa mitt tema-inlägg så får ni scrolla vidare, eller gå in under fliken ”Tema” här ovan)

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad rolig dag du haft. Jag skulle också vilja göra IKEA men det bidde bara JYSK igår. Köpt rullgardin till köket, något som har stått högt upp på önskelistan. Nu ska vi köpa två till till salen så vi kan se tvn i sommar, kvällssolen ligger på så barnen hänger upp fleecefiltar och annat otyg ;-)
Det var en rackarns snygg cykel du köpt :-D
Ha en bra dag!
/Magdalena

Tina sa...

Ja du var verkligen aktiv ! Sa inte jag åt dig att vila ;) Men du kanske gör det idag när så mycket blev gjort igår ! Ibland är det skönt när man hinner så mycket eftersom det är svårt att komma iväg så ofta. Snygg cykel också !! Kramar

mariellejohnsson sa...

Hej,
Jag kan riktigt se dig framför mig när du har utbrott över dammsugaren. Och jag skrattar för precis så bär jag mig åt ibland också.
Våra barn lär oss verkligen att ilskan ska UUUUUT och inte ligga och gro i magen. Visst är det bra? :-)
Kram på dig. Jag är helt slut idag så jag orkar inte riktigt läsa ikapp som jag brukar.
Undrar om jag inte skrivit ett Att bli vuxen-inlägg förut. Orkar inte leta.
En kram till!