måndag 17 september 2012

Upp i ottan

Formsvackan i lördags var över igår :) Sandra mådde bra igen och det var ju skönt att det var kortvarigt. Idag är det lov i skolan så det är fritids/korttids direkt på morgonen, och imorgon är det skola igen. Hem kommer damen på onsdag, efter skolan.

 
Jag är ju så klart gladast för Sandras skull, men det var väldigt skönt för oss också, att det inte blev nån sjuka just nu. Mötet idag hade ju Göran fått åka själv på om Sandra hade varit hemma, så det hade väl inte varit hela världen, men det är alltid bäst när vi kan gå båda på saker som rör oss båda, eller Sandra. Det är lättare att prata om det efteråt då.

Sen bara måste jag hitta en höstjacka, och det är enda ledigheten jag har att hinna det på. Jag har kollat lite förut, men antagligen har det varit för tidigt för höstjackor i affärerna, så jag hoppas att det har kommit lite mer nu. Jag har ingen nämligen, så det är lite akut.

 
Nåja, gårdagen var ganska lugn. Sandra mådde ju bra, men behövde nog ta det lite lugnt ändå för att samla krafterna lite. Efter maten gick hon iaf ut en stund med Göran och jag passade på att få undan lite, packa korttidsväskan och duscha.

Imorse vaknade damen för tidigt. Ja, eller för sent egentligen… Hon vaknar nämligen varje natt, och somnar om igen, men idag (inatt?) vaknade hon inte förrän halv fem, och hinner ju inte somna om. Typiskt!

Jag är lite okonsentrerad nu, eftersom jag har "öronen hos Sandra" så hur det här inlägget blev vet jag inte riktigt, men sånt är livet ibland. Nu ska jag ta hand om en otålig tjej här.

 
Jag får önska er en fin vecka!

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Maritha sa...

Hoppas morgonen avlöper bra och att du hittar dig en fin höstjacka!

Ha en skön ledighet <3

Kram Maritha

annelie.bergman sa...

ha en bra måndag nina. Jag har varit vaken hela natten inte kunnat sova. Kramar om

Amonazon sa...

Det finns jackor, bara lite trista färger tyckte jag som också är på jakt. Vill inte ha svart eller beige, tycker man behöver en färgklick på hösten när det enda som lyser upp är höstlöven.
Hoppas vi hittar något fint och inte alltför dyrt.

Photo by Maria sa...

Vad skönt att det inte blev ngt av sjukan så Sandra kan åka till Kortis och ni kan på möte och sedan vara lediga..

Hoppas du finner en jacka..

Kram Mia

Annika N sa...

Så bra att det inte blev någon sjukdom nu, både för Sandra och er.
Lycka till med jakten på en jacka och ha en mysig helg.

Många kramar !!! Annika

Tina sa...

Ut och shoppa med dig Nina fina ! Hoppas du hittar nåt fint, men allt klär en skönhet så det kan väl inte vara så noga hur den ser ut :) ! Kramar