torsdag 6 september 2012

Småfix och anpassade dagar

Vi fick lite nytta gjord också, på ledigheten. Samtal och papper som skulle fyllas i och postas, och lite sånt som är svåra att hinna annars.

 
Läkarintyget för godmanskap kom förra veckan så nu är allt i sin ordning och vi har bara att vänta på att beslut ska tas, och hoppas att inget mer behöver strula där.

Val av vårdcentral för Sandras del är uppkollat och ska bara fyllas i klart innan det läggs på lådan. Det är nämligen så att det nu finns en vårdcentral för personer med funktionsnedsättningar, och det är ju bra. Bara det att det är närmare 5 mil dit, så vi ville veta om vi kan använda vår vc vid andra ärenden, som är lite mer ”akuta” för vi har två minuters promenad dit och där känner dom ju Sandra. Så nu har vi fått klartecken att vi kan använda båda, men helst den vi har valt i första hand.

 
Så är det lite datum kollade och antecknade och ska bara meddelas vidare till korttids.

Sen fick vi en kallelse till hab och ska dit på information, kors i taket! Det ordnar upp sig tillslut, både det ena och det tredje, eller nåt :)

När Sandra kom hem var hon hur nöjd och pigg som helst. Hon har ju varit på korttids, i skolan och på utflykt den här veckan, men var inte tröttare än hon brukar när hon kom hem igår.

Det är helt otroligt så bra det går allting när det anpassas rätt och Sandra får lagoma dagar. Det är såå viktigt och behövs så lite för att det ska ge stora konsekvenser. Jag har sett det så många gånger, så därför tjatar jag om det lite då och då.

 
Idag åker Göran och handlar, och passar på att göra lite andra ärenden på samma gång, som vi inte ville hindra oss med när vi åkte hem igår. Jag ska väl slappa då, gissar jag. Lite Spotify, kaffe och datorsurf, blir det nog.

Så lite småfix också, bl.a. ringa om tandläkartid åt Sandra och sånt smått. Eller smått och smått, det beror ju på vad man jämför med. En tandläkartid är inte det enklaste när det inte finns dagar och tider över för sånt. Vi vill ju helst inte att Sandra ska behöva ta ledigt från skolan för att gå till tandläkaren. Men det får lösa sig på nåt sätt.

 
Jag önskar er en fin dag!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Maritha sa...

Skönt att det är så bra med damen :o))

Fint verkar ni ha haft ser jag på dina foton <3

Kram Maritha

Tina sa...

Låter hoppfullt att det kan bli så bra i famtiden kanske för oss med. Ni gör ett bra jobb, glöm inte det. Kram

Patricia sa...

Vilken tur att ni fick ha båda alternativen till VC kvar .. hoppas det funkar bra även på den nya om ni behöver dit .. =)

Och hoppas att Godman-fixet löser sig smidigt o lätt .. =)

ha det bäst!
Kram Patricia