torsdag 20 september 2012

Mellantid

Ja, det är nån slags mellantid här nu. Det händer inte så mycket, men det kan det ju inte göra varje dag ;) Jag hoppas mest på att vi håller oss friska i några veckor till, och att det fortsätter att inte hända så mycket på ett tag. Och då blir ju skrivandet därefter, förstås. Men det kommer, förhoppningsvis roligheter snart.

 
Sandra brukar alltid åka på den där höstförkylningen ungefär typ nu, varje år. Men vi hoppas, och än så länge är vi friska allihop.

Det jag egentligen skulle skriva var att det nog blir lite innehållslöst här i några dagar nu under mellanperioden. Men det betyder att vi mår bra, så det får ni stå ut med ;)

Jo, lite har det hänt. Göran var iväg och besiktigade husbilen som gick igenom utan anmärkning och det finns lite intresse på den, vilket känns hoppfullt. Vi vill nämligen sälja den för att kunna köpa en större, vilket är nödvändigt om Sandra ska kunna semestra lite med oss i den.

 
Tiderna förändras hela tiden, och vi gör allt för att hänga med i svängarna och anpassa vartefter. För några år sen var det helt perfekt med campinglivet så vi bytte upp oss från vår gamla husvagn till en ny, ganska stor, och det funkade jättebra!

Tills Sandras utveckling gjorde att det inte gick att leva campingliv längre. Då hade vi mer användning av en mindre husbil, som Göran och jag enkelt skulle kunna ta en sväng med när tillfällen dök upp. För Sandras del passade det bättre att vi hyrde stuga när hon skulle semestra. Tills nu.

Nu skulle det vara toppen om Sandra kunde följa med i husbilen när hon har lov, istället för olika stugor. Ja, så kan det gå, haha! Men vi hoppas iaf att vi får den såld och att vi hittar en större till rimligt pris så fort som möjligt.

 
Det var en trött, men frisk, tjej som kom hem igår. Vi klarade av alla kvällsrutiner med så låga krav det gick, och slapp utbrott. Sandra sa att hon inte orkade till skolan, och då är hon trött på riktigt! Men jag sa att hon nog skulle vara piggare efter att ha sovit ordentligt en natt, och det blev hon nöjd med.

Så jag hoppas att hon är okay idag, det lär ju visa sig snart, men än så länge verkar allt okay och natten har varit lugn.

Göran ska jobba idag och jag tänker njuta av att alla måsten, städning och samtal är klara.

 
Må så gott!
(Jag fick ihop lite att läsa för er ändå :))

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Maritha sa...

Hoppas det fortsätter att vara lugnt och friskt :o))

Ha en fin dag <3

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Lugnt på bloggen = att ni mår bra = jag glad :)

Hoppas ni får husvagnen såld så ni kan köpa en ny ngt större.. Önskar jag hade haft pengar för då hade jag köpte er bil på studs =)

Ha nu en fortsatt fin torsdagskväll..

Kram Mia