måndag 24 september 2012

Chokladbollar och skolalängtan

Igår var Sandra nöjd i sitt rum en liten stund medan jag förberedde för chokladbollsbakning. I vanlig ordning fick jag börja med att slänga förra årets skörd från frysen och diska burkarna så vi kunde fylla på med nya bollar. Så blir det alltid här, för vi bakar mer för att ha nåt att göra än för att ha nåt att äta, eftersom vi nästan aldrig fikar i den här familjen.

Men till födelsedagarna går det åt lite, för då måste det finnas chokladbollar på frukostbrickan! Annars är det ingen riktig födelsedag ;) Så vi bakar alltid en sats vid den här tiden, så det ska finnas.

Hursomhelst tog lugnet slut när det var dags för bakning, eftersom Sandra hade tråcklat på sig en massa armband och klockor som hon blev arg över att behöva ta av sig innan hon började kladda ner händerna.

Så istället för bakning så blev det utbrottande och jag fick ställa in smeten i kylen ett tag tills stormen hade stormat klart. Sen gick det bra igen :)

 
Efter maten fick Göran ta över assistansen så jag hann packa väskor, förbereda kvällsrutinerna och fixa med schemat. Och duscha, minsann!

Kvällen gick bra och Sandra var nöjd med att helgen började ta slut och skoldagen närmade sig. Natten har varit lugn och Sune väckte oss halv fem. Kattskrälle!

Fotot är taget vid ett tidigare tillfälle, i husbilen
 
Idag ska jag åka på egna roligheter ett par dagar, så jag återkommer med nytt inlägg på onsdag, eller torsdag. Beroende på vad jag hinner eftersom jag kommer att komma hem strax före Sandra, och då har jag nog lite annat att göra ett tag.

Det var egentligen meningen att Göran skulle iväg han med, men det blev ändrade planer, vilket är bra ifall det strular till sig för mig på vägen. Det går ju inte för sig att ingen är här när Sandra kommer hem.

 
Ha en skön vecka så återkommer jag om ett par dar :)

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Maritha sa...

Hoppas du får en mysig resa :o))

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Chokladbollar.. Mmmmm så gott.. Synd man inte bor närmre då hade jag trillat in på en fika en dag nu när jag vet att det ligger sådana godheter i frysen ;)

ha det nu bra på din tripp..

Kram Mia

Tina sa...

Ja det får ju aldrig bara gå helt enkelt när nåt ska göras !! Ser fram emot en chokladboll när vi ses på en fika framöver ;)
Hoppas du har det jättetrevligt och mysigt på din tur iväg, kramar <3

mariellejohnsson sa...

Mmm här äter vi snarare för mycket sånt där krafs som chokladbollar och annat fikabröd.
Ha det så bra nu!
Kram.