söndag 2 september 2012

Pyssel och osanna lösningar

Sandra ville pyssla, så det var ju bara att haka på vare sej jag hade lust eller inte. Det är inte det roligaste jag vet, eftersom det kräver ganska mycket förberedelse, engagemang och plock. Och fantasi…

 
Men Sandra fantiserade bäst hon kunde och gjorde en massa fina teckningar med klistrade pärlor och div ituklippta grejor, och var hur nöjd som helst. Och då är det ju bra, lixom :) Det är faktiskt inte jag som ska ha kul, även om jag föredrar det ;)

 
Efter maten tog hon en biltur med Göran medan jag packade korttidsväskan och sen var det bara lördagsrutiner och dom vanliga bestyren kvar av dagen.

 
När Göran och Sandra hade sitt lördagsmys (chips, cola och musik) så hakade Sandra upp sig på vad alla artisterna hette på skivan dom lyssnade på. Det kom nån låt som Göran inte visste vem det var som sjöng så han sa ”jag vet inte” och att det inte stod i fodralet.

Sandra nöjde sig inte utan fortsatte att fråga om och om igen, mer och mer gnälligt. Tillslut sa hon ”Dom heter rajraj” Ja, kanske det, sa Göran och så var den saken ur världen. Ja, det finns ju olika sanningar och lösningar.. Ett svar, vilketsomhelst, var tydligen det viktigaste för henne, och det löste hon ju jättebra alldeles själv :)

 
Idag blir väl ungefär som igår, gissar jag, förutom lördagsrutinerna då. Och har jag tur så blev hon mätt på pyssel igår, men det lär ju visa sig.

Ni får ha det fint!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Rajraj var ju ett jättebra namn på gruppen :) ;)

Hoppas du fått lite roligt med nu så det är jämnt fördelat med Sandra och dina roligheter.. ;)

Kram Mia

Maritha sa...

Bara hon är nöjd så var det ju ett bra svar :o))

Hoppas er söndag blivit bra <3

Kram Maritha

Helene sa...

Hahaha, jag skrattar igenkännande åt Sandras tjat och krav på svar :) :) E brukar tjata om typ samma saker. Mest tjatar han om vad klockan är: Jag svarar "kvart över smockan" och så tjatar han "å sen?" (menar: vad händer efter det)
Då brukar jag svara att då kommer din assistent Emma och då är det hon som bestämmer så det kan inte jag svara på :)
Kram!