fredag 14 september 2012

Fotoknäppt

Det blev en härlig fotodag med fina vännen igår. Mycket skratt och tokiga fotovinklar i en härlig blandning och med en helt underbart vacker höstdag.

 
Synd bara att tiden liksom rusar iväg när man har det som bäst. Men vi bestämde oss för att vi faktiskt har ganska lätt för att ses eftersom vi inte bor längre än nån timmes bilresa från varandra, och om våra barn bara är friska så är vi oftast lediga samtidigt.

Jag hade förberett det mesta redan på morgonen, så allt var i stort sett klart i god tid innan Sandra kom hem. Hon var ganska trött, men nöjd och glad så hela kvällen funkade jättebra. Så pass bra att jag höll på att glömma våra rutiner när jag satt och spånade på fb och redigerade foton.

 
Men allt hanns med i tid och Sandra var nöjd hela tiden, och det är ju huvudsaken. Disk och plock tog jag däremot inte hand om medan hon satt i badet utan jag råkade fastna vid datorn istället, så det blev lite röj här sen, innan jag kunde gå och sova.

I kontaktboken verkade det som skoldagen hade gått bra med fotografering och lite ändrat schema, och när det blev sovtid så tror jag hon somnade ganska fort. Tyst blev det iaf efter bara nån halvtimma, och tyst har det varit hela natten, så det behövdes nog lite sömn.

 
Idag kommer Göran hem från sin lilla mini-husbils-semester i Danmark, och efter några dagar ifrån varandra, vilket är jätteskönt på sitt sätt, så längtar vi efter att ses igen :)

Vi hinner mycket roligheter, både tillsammans och på varsitt håll, när Sandra är frisk och allt funkar bra. Viktiga bitar båda delarna, lagom varvat, och så himla skönt att vara på banan igen efter en vår med förmycket negativt och för lite positivt.

 
Sandra undrade vad Göran ska ha med sig för överraskning till henne när han kommer hem. Hon tycker att det är en bra tradition att få paket när han har varit borta, nämligen. Ja, hon brukar ju få ett gosedjur eller nåt, så det är ju inte så konstigt.

Hon är snabb på att göra rutiner av händelser, så man får ju tänka sig för innan man börjar med nåt, så det inte skapar mer problem än nytta i slutändan. Ett litet paket kommer hon dock säkert att få efter skolan idag, om jag känner Göran rätt.

Jag har inga länkar till några syskon-inlägg idag, så nu blir det några dagars uppehåll tills nästa tema kommer på tapeten. Vill du vara med på våra temaveckor så klicka HÄR

 
Ha en fin dag och en skön helg!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Härligt att kunna umgås med vänner några timmar, allt för sällan jag får tid till det =( När andra är lediga jobbar ju jag för det mesta..

Ha nu en fin fredag och hoppas Göran köpt ngt till sin fina fru med ;)

Kram Mia

mariellejohnsson sa...

Jamen det är bara en timme mellan oss också. :-)
Eller nähä, det var visst bara en fantasi :-(

Känner igen det där med saker man gör som man måste tänka igenom så det inte blir en negativ rutin.
Det är så svårt ibland. När G gick i förskolan så var jag tvungen att vinka på tre ställen när jag gick till bilen och det skulle vara exakt på de tre ställena.
Ibland räcker det med att man gör en sak två gånger så är det vips en rutin....

Kram på dej!

Annelie L sa...

Skönt om du kommer ifrån och träffar kompisar och får lite egentid när du bara behöver vara Nina <3 och med den kompisen blir det väl inte tråkigt kan jag tänka och fotograferingen har ni ju som gemensamt intresse.
Jag är glad för din skull att ni inte har längre från varandra <3
Kram Annelie