tisdag 18 september 2012

Morronhumör och glädjeshopping

Jösses så grinig man kan vara! Ja, inte Sandra då, utan jag! Jag vaknade på fel sida igår, eller så spelade inte sidan nån roll eftersom jag vaknade för fort. Inte för tidigt, egentligen, det var väl som det brukar ungefär, men morronen blev liksom fel från början. Så jag kom på mig själv med att bara gå och vara grinig över det mesta och lite till…

Göran sa att han vägrade följa med in i nån affär när jag skulle leta jacka (av erfarenhet) om jag inte sov ett par timmar först. Ja, sova hanns ju inte med, så jag bad om ursäkt i förväg istället ;)

Närå, humöret var bättre när vi kom till affären och då vågade han följa med in, och vettni… Jag hittade minsann en jacka! Och vem kan vara grinig då, liksom??

Sen in och justera glasögonen och två timmar kvar till mötet! Vem kunde ana att det skulle gå så fort att hitta en jacka :) Vi lyxade till det med ett besök på Mc:Donalds (!) och sen hann vi hitta lite födelsedagspresenter till Sandra också, och var ändå en halvtimma tidiga till mötet.

Sandra gillar Barbapapa, tjejiga färger, gult, paket och presentsnören. Det spelar väl knappt ingen roll vad som finns i paketen då, liksom.

 
Hon fyller ju inte år ännu, men vi är vana att passa på när vi får tillfälle för man vet aldrig hur ofta det blir.

Mötet då. Ja, alltså det var ju bra på alla sätt utom ett. Vi hade behövt det i våras. Men Hab är ju inte precis kända för att jobba fort, så vi hade ju hunnit ta reda på allt själva redan.

Nåja, vi fick iaf träffa den person som vi ska kontakta i fortsättningen, för nu tillhör ju Sandra vuxensidan och inte barnsidan längre. Det kan ju knappas bli nån försämring iaf, men vi får väl se. Hon höll iaf med om att vi hade haft otur och liksom hamnat mellan stolarna mest hela tiden.

När vi ändå var där så frågade vi efter nån slags ”almanacka” eller veckoschema i fickformat, som Sandra lätt kan bära med sig. Så frågan skulle skickas vidare till ”vårt kära irritationsmoment” som har haft hand om våra ärenden tidigare. När Göran hörde hennes namn sa han ”Ska hon ha hand om det? Då blir det inte i år” och det kom så från hjärtat att vi började skratta alla tre. Vår nya kontaktperson sa att hon skulle se till att det blev gjort fortare.

Jag ska inte gnälla på Hab förrän det finns anledning, så nu tar vi bara för givet att dom gör som dom säger och att vi slipper påminna dom i ett par år innan det händer nåt…

Sen gick Göran ut och började tömma poolen, och den har skött sig själv hela natten. Det tar sin tid och måste helst göras när inte Sandra är hemma.

 
Den blev inte använd så värst många gånger den här sommaren, men några dopp har det blivit. Sandra är inte så noga med temperaturen på vattnet när hon vill bada...

 
Till kvällen blev det lite måndagsmys.

 
Sune satt på lagom tillåtet avstånd och väntade på godsaker.

 
Idag har jag haft sovmorgon och vi har inget vi ska iväg på, så idag tänkte jag försöka få lite ordning i oredan här bland alla papper och kom-i-håg-lappar. Göran fick en dokumentsamlare, eller vad dom nu heter, som jag hade, till Sandras papper som han ska ha koll på nu när han är God man, och då sjönk högen av papper en del iaf.

 
Ha en fin dag och tack för att ni kikar in!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Annika N sa...

Vad bra att shoppingen gick smidigt för er båda ;-) Hoppas det går snabbare nu när något behövs..
Mysigt avslut på måndagen..

Många kramar !!! Annika

Bellan sa...

Vilken tur att grinigheten gick över så ni fick en trevlig stund på stan!

Härlig kommentar av Göran på hab. Den nya kanske skärper till allt eftersom ni har så dålig erfarenhet av hab.

Nejdu, den där poolen stod nästan oanvänd i sommar. Till slut tvingade jag i mig i poolen trots dåligt väder. Bara för att den skulle användas ;)

Räkmys är aldrig fel!
Kram på dig ♥
//Bellan

Photo by Maria sa...

Härligt att du hittade en ny jacka och att Göran vågade följa med in i butiken ;)

Njut nu av dagen och ha det bara skönt..

Kram Mia

Anonym sa...

Är inne och läser och skickar en stor kram! Det är så himla härligt att läsa dina inlägg Nina! Jag verkligen älskar din blogg! Även om jag inte är här jämt och ständigt så finns den i hjärtat och bakhuvet liksom :-)