onsdag 3 augusti 2011

Sista ledigheten på det här lovet

Vi tog en sväng med husbilen och skulle ha det gott på den sista ledigheten för vår del innan skolan börjar den 24:e sen.

Det första som hände när vi kom fram var att husbilen höll på att paja… Vi har såna där plastramper, vad det nu heter, som man kan köra upp på för att husbilen ska stå rakt. Jättebra! Om man inte kör för långt…

Den tippade och kilade fast under kofångaren som så klart lossnade och såg ut att vara helkass. Men som tur var sprack den inte utan det blev inte värre än så här, när vi väl fick loss den där rampen.


Det grämer mig att jag inte hann fota när den satt fastkilad där… För det såg verkligen rätt kört ut ett tag. Men, Göran är ju händig och har alltid grejor med sig, så han fixade :)


Sen hade vi en skön dag, eftermiddag och kväll, och mådde bra mest hela tiden. Först njöt vi av inget särskilt ett tag…


…innan vi tog en mycket varm prommis. Då kan jag lova att det här satt fint på en mysig uteservering efter en stund!


Vi satt där och njöt av livet ett bra tag, och blev lite sugna på nåt tilltugg. Så vi delade på den här förrätten som bestod av lite smått och gott, precis lagom till ännu en varsin kall öl.


Igår la ju min kropp av, i vanlig semesterordning. Det blev mest sova och kräkas av resten, kan man säga. Men nu börjar jag må som en människa igen, så lite njuta och ladda batterier hann vi iaf.

Imorrn kommer Sandra hem och på fredag är det fritids om hon orkar, men sen är hon, som sagt, ledig ända till skolan börjar. Så våra batterier behövde all laddning dom kunde få.

Hoppas ni har det bra, alla som kikar in hos mig. Jag har kommit efter med bloggläsningen ett tag, men kommer igen så fort ork och tid finns.

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Roffes blogg sa...

Hej hopp i Ölskogarna! Jag har härmat dig lite och gjort en liten frågesport på min blogg på olika platser. Lite forntida ställen, så om du vill kika och försöka dig på nåt så titta in vetja! :-)
Kramis!

Anonym sa...

Jaa du Nina, det var ju för sorgligt att du inte var snabb nog fram med kameran, du hade säkert kunnat vinna nåt bästa semesterbilden pris i nån tidning med den.
Och din stackare, tänk att du ska behöva bli så slut när det är lov att du får tillbringa semesterstunderna med att vara sjuk. Det är ju inget bra sätt att ladda batterierna, men å andra sidan signalerar ju kroppen att den inte orkar vara på helspänn så mycket som den gör.
Du behöver verkligen vila dig och ta det lugnt, hur nu det ska gå till.
Lova att vara rädd om dig och ta hand om dig gumman, så gott det går.
Kramar om dig bästaste go´gumman
Lena

Annelie L sa...

Sicken tur att du har en händig karl, dom är verkligen bra att ha, jag har en jag också....
Så himla gott det är att få sitta på en uteservering och njuta av en (eller två) kall öl och bara koppla av, titta på allt och alla runt omkring. Skönt att du fick njuta av det i alla fall innan kroppen sa ifrån. Hoppas så innerligt att du ska kunna ta det lite lugnt när skolan börjar och du får dina raster under vardagarna, att du verkligen prioriterar dig själv och ditt behov av vila och sömn. Kroppen verkar säga till på skarpen, när trött sjukan kommer så fort du har chans att koppla av. Var rädd om dig, du behövs vännen.Ingen blir hjälpt av att du går in i väggen och blir sjuk.
Kram till dig du fina.

Bellan sa...

Det är allt bra gott att njuta av semester nån gång ibland - prommis och kall öl!
Tråkigt att din kropp blir så slut ibland, men har full förståelse för att den säger ifrån. Vi i diagnoslandet har en tuff vardag! Ni har en tuff period framför er också ser jag, eftersom ni inte har nån avlastning på ett bra tag nu. Hoppas ni orkar!

Styrkekramar till dig!
//Bellan

Maritha sa...

Sannerligen tur att Göran är en händig karl när sånt händer.

Såg ju verkligen trevligt ut med er campingtur men det är väl då rackarns att du ska bli sjuk när du stannar av för lite vila!!!!

Kram fina!

Maritha