onsdag 24 augusti 2011

Äntligen!

Igår väckte jag Sandra så det blev en trött och grinig dag. Men förhoppningsvis rättar sovtiderna till sig snart, nu när vardagen sätter igång på allvar.

Det blev inga större ansträngningar av gårdagen, som ni kanske förstår. Sandra såg mest på filmer från skolan, eftersom hon längtade så mycket. Och idag är det dags så nu hoppas vi bara att hon orkar.


Egentligen hade jag tänkt att vi skulle kolla upp hennes öra, som tyvärr inte verkar okay, men med tanke på humöret så skippade jag det igår. Vi koncentrerar oss på skolan nu och avvaktar ett tag med örat. Förhoppningsvis går det över av sig själv, kanske kan skolsyster kolla på det, så Sandra slipper börja terminen med att vara ledig.

När damen har kommit iväg idag så har vi ju en efterlängtad rast här. Lite tid att hinna sånt som vi inte har hunnit på ett helt sommarlov… Först och främst ett samtal, en tid för ögonkoll till Sandra som ska ändras, sen måste det dammsugas. Minst! Helst storstäda hela huset… Men det tar vi en annan gång.


Jag tänkte svänga ihop ett par sockerkakor också, det är alltid bra att ha, och kanske får vi besök redan imorrn. Ja, den här veckans raster lär ju blåsa över rätt fort, men nästa vecka har vi korttids igen :) Med lite måsten planerade visserligen, men sånt ska ju också göras.

Det blir lätt lite måsten att klara av när man blir lite ledig efter ett lov, eftersom dom flesta måstena läggs på hyllan när Sandra är hemma. Så det brukar gå åt lite ledigheter innan man hinner njuta och bara vara lite.

Men den här dagen är iaf efterlängtad, så njuta ska jag allt hinna också. Jag avslutar med en länk till Mamma Z som inte alls kan njuta av nån skolstart. Tyvärr ser det ut så för rätt många elever med npf som går i vanliga skolor. Jag är så tacksam över att allt runt Sandra fungerar så bra, och att hon får må bra… Det skulle vara en självklarhet för alla!

Var rädda om er!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Jag säger detsamma... Äntligen!! Ja äntligen att de vanliga vardagsrutinerna sätter igång.. Men jag förstår er mer att ni tycker det skall bli skönt att få lite ledigheter och raster så nu kan få vila lite mellan varven..

Hoppas att örat går över av sig själv och att Sandra nu får njuta av skolan..

Ha en fin dag..

Kram Mia

Maritha sa...

Låter kanon med lite rast för Gustafsson´s idag :-))

Hoppas örat håller sig bra och att damen har en fin skoldag!

Kramizar Maritha

Annika N sa...

Hoppas Sandra blir bra i öronen. Vilken fin badring och fin kalender.
Skönt att ha lite egentid men förstår att det mycket som ska hinnas på liten tid.

Ha en fin onsdag !!! Kram Annika

Annelie L sa...

Härligt att ni får lite tid över för varandra hos Gustafsson på sexan.
Det behöver ni verkligen. Skönt att du inte sätter igång med storstädning med en gång, det blir säkert bra att ta den nån gång efter jul.... Jag tittade in i Lillkillens rum idag, för där behövs det verkligen röjas, men jag bestämde mig för att ta det en annan gång och satt mig i soffan istället och tog riktig rast.
Ha det vännen min, och var rädd om dig .
Massor av kramar

Bellan sa...

Ja, äntligen lite rutiner hos er också! Och lite välkommen rast emellanåt, det behöver ni verkligen och har gjort er förtjänta av.

Hoppas Sandra håller sig frisk och att örat läker sig självt!

Tack för dina kommentarer hos mig, du har alltid så mycket bra att dela med dig av!
Kramar om dig goa Nina!