tisdag 23 augusti 2011

Fix färdigt

Först ringde läraren från skolan och jag fick schemat klart, och lite nya schemabilder också, när jag ändå höll på och skrev ut och plastade in.


Ju bättre panering, desto bättre flyt. Den här sitter i kontaktboken så Sandra kan titta på sitt schema och se vilka hon ska vara med när det är korttids. I kuvertet ligger bilder till det och det som byts ut varje vecka sätts fast med kardborrband. Schema och kuvert sitter också med kardborre, så det är lätt att flytta det när vi byter bok. Schemat är för månd, tisd och onsd (i dom rätta färgerna) då hon för det mesta har korttids.

Sandra tog sovmorgon och jag lät henne göra det eftersom hon närapå blev tröttsjuk i helgen. Så jag hann ringa till vc innan hon vaknade. Man knappar bara in telefonnumret så ringer dom upp sen.

När Sandra vaknade sa hon att det var bra i öronen! Så när dom ringde från vc så avbokade jag, men hon antecknade iaf, så var det bara att höra av sig igen om det blev mer besvär. Och det blev det, men vi får väl se hur det verkar idag när hon vaknar. Det är så svårt att veta eftersom hon inte riktigt kan förklara. Man springer ju inte gärna till doktorn i onödan.

Göran bokade tid för husbilen nästa vecka och sen åkte han och fick handlingen avklarad. En gul badring blev det också, just en sån som Sandra ville ha så mycket att tårarna kom, som jag skrev om i lördags.

Bara poolen som fattas nu då... ;)

Efter kvällsmaten kom en låsning och med det kom ju stora utbrottet som ett brev på posten. Orsak? Jo, hon fick efterrätt! Det brukar vi inte ha, men nu hade Göran köpt vattenmelon och hon var sugen på det, så jag lovade att hon skulle få en bit efter maten. Det räckte liksom för att det skulle bli fel. Jaja, ibland går det bra och man vet aldrig i förväg.


Lenaeff undrar om Sandra vet när det är skolstart. Jodå, vi gjorde en kalender för ett par veckor sen, så vi räknar ner. Eftersom hon har vetat om att skolstarten kommer är det bättre att vara tydlig med när det är. Inte för tidigt, dock. Det måste vara överblickbart för henne. Är det däremot saker vi ska göra, som hon inte vet alls, så är det bättre att inte säga nåt förrän helst samma dag.

Och imorrn är det dags :) Så nu måste jag väcka damen som har haft sovmorgon sen hon höll på att bli sjuk i lördags. Ha en härlig dag, ni som kikar in här!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Åh en pool så hon hade fått testa badringen hade ju varit kul =) Men hon ser nöjd ut utan pool med..

Hoppas att dagen blir en bra dag och att det inte blir "stressigt" för Sandra nu när hon vet att i morgon är den stora dagen..

Kram Mia

Anonym sa...

Vad använder du för panering? Här hemma försöker vi använda pLanering *skrattar, kunde inte låta bli*
Skönt att hon kan sova ut lite nuförtiden då hon blir trött istället för att bli så sjuk som förr...
Vilken tur att Göran hittade just en gul badring ;)
Jag kan tro att Sandra är glad nu då när det äntligen är dags för skola igen.
Kramar stort vännen och imorgon är det rast :)))))))
Tusen tack för att du är en sådan fin vän Nina...det värmer så gott i hjärtat//Lena

agneta sa...

I morgon är det så äntligen dagen D, det blir nog bra för er alla! Ha det riktigt gott och hoppas att Sandras öron är OK.

Kram Agneta

Maritha sa...

Vad härligt att hon fick sin badring.......nu är det bara att riva ur källaren och bygga en pool......!!!!!

Kramen Maritha

Annelie L sa...

Nog syns det att badringen var efterlängtad... Så synd att det blev låsning av vatten melonen. Det måste vara jätte tufft att inte veta om det kommer att gå eller inte, för Göran hade ju köpt den för att hon var sugen, och så blev det så galet.
Tur att ni är vana och erfarna föräldrar ;))
Har husbilen fått tid för hälsoundersökning nu? Det värsta är att bilars hälsoundersökningar tenderar att bli lika dyra som våra tandläkarbesök. Det borde finnas någon slags garanti nivå på billagningar också.
Kramen till dig du fina // Annelie