tisdag 12 juli 2011

Sköra ledighet

Kikar in en snabbis för att säga att allt är okay här. Sandra trivs inte vidare värst med ledigheten men vi försöker få dagarna att flyta utan större haveri…


Ann undrar ifall vi åker till samma ställe varje gång när vi är ute och far med husbilen. Nej, inte direkt. Vi är ju oftast bara lediga ett par nätter, så därför brukar vi hålla oss ganska nära hemifrån, så vi hinner njuta av ledigheten lite. Men vi brukar försöka variera oss lite.

Jag har lite svårt att blogga för tillfället, men finns kvar och återkommer så snart livet funkar som det ska igen. Hoppas ni har det skönt i sommaren!

♥ Kram ♥

9 kommentarer:

Mea sa...

Hej!!
Jag tyckte det var kul att läsa din blogg!! jag har en dotter som heter Sandra som också är född -94 och hon har också autism. Hon har fått sin diagnos i år! Vi har själva trott det i flera år men ej blivit tagna på allvar. Hon har många andra diagnoser också.
:) Kramar från Åsa

Patricia sa...

Aj då, va tråkigt att det inte funkar riktigt med ledigheten, hoppas det vänder så det flyter bättre.

Massa kramar
Patricia

Bellan sa...

Jadu Nina! Jag är av den uppfattningen att sommarlov borde förbjudas i diagnoslandet - hårt men sant! Hoppas det funkar hyfsat för er iaf så ni inte blir knäckta.
Saknar dig både här och där och lite till ♥ En massa goa sommarlovskramar skickar jag till dig ♥
//Bellan

Tina sa...

Jag känner så med dig, vår "semester" slut på söndag och känns helt okej med lite mer vanliga rutiner igen. Kämpa på, kram tina

Photo by Maria sa...

Ha det så bra ni kan nu..

Kram Mia

Anonym sa...

Jag gör ett nytt fösök goaste Nina!
Saknad men inte glömd ;) Bara så att du vet att vi längtar efter dina inlägg...eller jag kan ju bara tala för mig själv och jag längtar efter att få veta hur ni och Sandra mår i det Blå!!!
Stora kramen fina-Nina//Lena

Maritha sa...

Kollar varje dag om du skrivit för jag saknar också dig överallt :-))

Synd att det inte funkar riktigt bra men jag hopaps det går bra ändå!

Massa styrkekramar Maritha

Annelie L sa...

Här finns en till full av längtan.
Hoppas ni härdar ut och att ni får dagarna att gå....det bästa med semestern är väl kanske att få komma hem till rutinerna igen och njuta av den vardagen som annars kanske kan kännas lite tråkig.
Massor av styrke och energi kramar till er alla// Annelei

Annika N sa...

Ha det så gott det går... toppentjejen !!! Kram Annika