fredag 1 juli 2011

Full rulle, kanelbulle

Det var en trött dag igår. Jag hade sovit alldeles för lite för att vara alert, men fick iaf dagen att gå. Sandra var lite trött hon med och lite låsningar och utbrott blev det. Eller så var det för att jag var för trött för att hantera det på ett bra sätt, helt enkelt.


I väntrummet hos tandläkaren tänkte jag att det här var ingen bra dag med såna utmaningar. Efter det att Sandra var sjuk och yr vid Valborg, så har hon blivit ännu räddare för att ligga på rygg. Det var det som gjorde att tandhygienisten inte kom åt att titta på tänderna ordentligt sist vi var där.

Och eftersom allt blir värre när damen är trött så kändes det nästan dömt att misslyckas. Men dra på trissor, det gick jättebra! Låg på rygg gjorde hon ju inte, men hon lutade sig så pass bra bakåt att tandläkaren kunde titta ordentligt, och t.o.m. putsa lite. Både tänder och tandkött såg fint ut efter omständigheterna. Skönt! Ännu en sak ur världen för ett tag.


Jag fick en sak till ur världen igår, nämligen ansökan som skrevs på mötet med F-kassan häromdagen. Det behövdes ju ett intyg och jag har inte fått tag på läraren så här i semestertider. Men korttids hjälpte mig och skrev ett jättebra intyg, så nu är det också fixat och klart och ivägskickat :)

Bara resten kvar… Och sova lite, helst, för det blev inte mycket av med det inatt. Fast Sandra sov, så hon är helt oskyldig ;) Jag hade en massa ”jag-måste-komma-i-håg-saker” i huvudet bara, så tillslut gick jag upp och betade av lite till, så nu är ”måstena” lite mer rimliga igen.


Nåja, efter tandläkaren igår så gick vi hem och grillade och efter maten blev det dopp i poolen. 27 grader är lagom för att njuta i blötan, tycker jag :)


Men nåt fotande hanns inte med så idag bjuder jag på gamla scannade bilder från åren före digitalkameran.

Ha det fint!

♥ Kram ♥

9 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Härliga "gamla" bilder på Sandra, och ja på er med förstås =)

Hoppas du kan sova natten som kommer då utan att tänka på måste-saker..

Ha nu en fin fredag..

Kram Mia

Maritha sa...

Skriv upp alla "Måste komma ihåg" så du kan slappna av och sova vännen! Eller du vill göra det direkt.......:-))

Hon är ingen badkruka den damen inte!

Vad bra att tandläkarbesöket gick bra och att det såg bra ut.

Hopaps ni får en vilsam fredag med en skön rast!

Kram Maritha

Jessica i Nyköping sa...

hihi det tog en stund innan jag fattade första bilden. Du då liknar ju Sandra nu :-) Bra jobbat att få iväg pappret! Önskar er en skön dag!

Annelie L sa...

Tänk så överraskande roligt det är när något som man förväntar sig bli jobbigt visar sig gå riktigt bra. Så skönt att tandläkarbesök blev så bra.
Att ha massor av "måste saker", eller långa diskussioner som man borde ha haft eller som man tänker sig man ska ha, när man ligger där och ska sova är hopplöst...de nätterna blir inte mycket av.
Vilka härliga sommarbilder på liten Sandra, har hon alltid gillat att bada?
Massor av energi kramar till dig min fina vän.

ann sa...

Vad skönt att tandläkare besöket gick bra och att intyget blev iväg skickat.Bra att kortis kan ställa upp då det behövs.Jag brukar ibland ha tankar på vad som skall göras/sägas inför ett möte.Fina gamla bilder på er alla..roligt att se på.Kramar från Åland.

Patricia sa...

Så du hade med en sån natt .. jag med .. massa grubbel i skallen som inte ville ge sig, men men, det blir säkert bra vad det lider .. =)

Vilka härliga bilder du bjuder på, gillar gamla bilder och det gör ju inte saken sämre att Sandra är så himla söt .. =)

Ha en skön fredag!
Kram Patricia

Anonym sa...

jamen så lik dig Sandra blir, helt otroligt! Mén Göran har ju haft sin "likperiod" när Sandra var liten, så då är det väl din tur ;)
Näe visa dagar vill man bara vända på sig och dra täcket över huvudet och sómna om. Synd att man inte kan det ibland. Tur att det var så varmt och skönt i poolen åtminstone så ni kunde svalka er ordentligt!
Härligt att det fungerade så bra hos tandläkaren, och ibland blir man glatt överraskad att det fungerar när oddsen verkligen säger annat. Sådana stunder gör en glad.
Hoppas att ni får en piggare dag idag//Många kramar till dig finaNina//Lena

Mamma Z sa...

Åh gamla bilder är inte att förakta..blir lite avis på dig som har en scanner..kanske man skulle investera i?? Superfina var dem..som alltid!!

STORA KRAMEN

Bellan sa...

Tänk, ibland blir man positivt överraskad! Skönt att de fick titta på tänderna och kunde konstatera att det såg bra ut. Då kan man pusta ut ett tag.

Nämen Nina! Gå upp på natten och göra "måste"-saker...fy skäms!! De skriver man upp på en lapp och betar av dem på DAGTID sen!
Jaja, hoppas du fått sova ikapp nu så du är piggare!

Kramar om dig stort!
//Bellan