lördag 2 juli 2011

Fina vinsten

Fredagen bara försvann i tomma intet och jag fick inte mycket gjort mer än att slappa vid datorn med en kaffekopp. Jo, jag packade faktiskt korttidsväskan också, så den är klar till nästa vecka. Och dom vanliga förberedelserna, förstås. Men så mycket mer blev det inte av gårdagens rast. Fast det var rätt skönt det med, och nu är man ju inte ledig förrän på måndag så jag tycker gott jag kunde unna mig det :)

Sandra var trött och det stod i kontaktboken att hon hade varit det under dagen. Så det är väl skönt med lite helg nu då, även fast vardagarna egentligen passar damen bättre.

Det blev en film och lite riva i kataloger efter fritids igår, och det var väl vad hon orkade innan kvällen tog över. Och en del utbrott på vägen som berodde minst lika mycket på min trötthet som Sandras.

Men titta här då, vad jag har vunnit :)

Tack snälla Hönsmamman för den fina vinsten!

Det är Hönsmamman som gör så fina änglar och jag har vunnit en tidigare också. Jag har även beställt en, som passade bra att laga min gröna väska med, ihop med den nya vinsten.


Jaja, det äär grön, jag veet, fast jag tycker den är lite cool, min gröna väska. Blir lixom glad av den :) Ni ser väl änglarna där i dragkedjorna? Eller, den nya är väl egentligen en trollslända, om jag fattat det rätt, men dom passar fin-fint där hursomhelst, tycker jag.


Idag ska jag lämna tillbaka frissatiden jag snodde av Sandra för ett tag sen, så nu ska det bli ordning på hennes frisyr med. Jag hoppas bara att damen orkar… Men vi ska dit redan före nio och då borde det snarare vara morgonhumör om det är nåt humör. Resten av dagen är inte så värst planerad, mer än det som måste planeras varje dag för att Sandra ska må bra.

Förhoppningsvis blir det lite uppehåll i regnandet, och fortsatt varmt, så vi kan blöta oss i poolen nu när det har blivit badtemperatur i den.


Annelie L undrar om Sandra alltid har gillat att bada. Jodå, även fast hon är försiktig, vilket ju är sunt. Simma kan hon inte, men är vi på stränder eller i bassänger med djupare vatten, så har hon oftast armkuddar på sig.

Hyra stuga med egen pool gillas :)

Men på stranden föredrar hon att sitta i strandkanten och ösa med sand och vatten. Bada får hon inte göra själv och det tror jag inte hon vågar heller.


Jaha, det var väl allt för idag det. Jag tror vi tar frukosten efter frissabesöket, så får damen sova ut, för det behöver hon nog idag.

Ha nu en skön helg, allesammans!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Anonym sa...

Och jag ser att den är grön också, väskan. Superhärlig grön färg som jag såklart L-skar!
Allt grönt är skönt och inget grönt kan vara fult ;)Sådeså!
Det här med lite för mycket lov är inte bra, märker av det här hemma också även om Junior går 4 dagar i veckan så är rutinerna i olag och då pendlar humöret.
Jag som inte är så förtjust i gassande sol och hög värme tar gärna hand om dina regnmoln, så kan du få solen jag har här.
Söt trollslända/ängel och jo den var ju också grön :)
Hoppas att lördagen blir en skön och bra dag med jordgubbar och bad så att Sandra håller sig glad =)
Kram finaNina
//Lena

Annelie L sa...

Hoppas klippningen går bra och att inget humör ställer till det för er.... Härliga badbilder alla tre som du har med idag.
Väskan, hmm vet inte riktigt vad jag ska tycka, grönt är väl kanske inte favoriten, men precis som du skriver, vissa saker gör en bara så glad så man måste helt enkelt ha dom. De små änglarna var verkligen fina och passade alldeles utmärkt till den väldigt gröna väskan ;))
Hoppas nu lördagen och söndagen flyter fram lugnt och fridfullt utan några större utbrott av trötthet eller av andra orsaker.
Har ni ledigt tills på onsdag sen, som vanligt, så du har chans att vila upp dig lite?
Massor av kramar till dig FinaNina.

ann sa...

Hur många dagar är hon på kortis i sträck?Hur mycket packar du med i väskan?Vet ni vad för program som är då hon är där?Frågar därför jag inte har en hum om vad dom gör på ett kortis..eftersom jag inte utnyttjat det än.Vår son går på eftis och där är det tyvärr mycket innesittande,jag önska mer promenader då vädret är bra.Får ni önska på aktiviteter?Jag har några önskemål under fritids tiden men bara en sak gör dom och det är att låta honom skriva i dagboken.Vår son har simmat i simbassängen(han kan inte helt simma men kommer fram på sitt vis),även ute men vi är alltid en vuxen med.Lugnas är då det är lite folk,annars måste jag hålla mig nära honom och säga åt honom om han är i vägen.Kramar från Åland.

Maritha sa...

Gillar ju inte alls grönt men den var kul/fin din väska och de fina små sakerna prydde den väldigt fint! Kul att du vann :-))

Hopaps ni får en fin lördag med lite badväder!

Kram Maritha

Bellan sa...

Det var väl coolt med en grön väska och en grön trollslända till! Fräckt!

Vågat att ta en frissatid så tidigt på dagen, men Sandra vaknar väl oftast tidigt förstås. Hoppas det gått bra nu, för det är säkert över vid det här laget. Jag är ju inte lika morgonpigg :).

Ha, titta, jag hann läsa ikapp!!
Ha nu en god, fin och skön dag!
Kramar till er alla!
//Bellan