lördag 23 juli 2011

Naturens (d)under

Vilken solstråle som kom hem från korttids igår, efter att ha varit där sen i måndags. Vad härligt det var att få hem henne igen ♥


Hon hade haft en bra vecka och längtat hem lite lagom mycket. Nu är damen ledig en vecka och jag kan inte vara mer utvilad än jag är nu, tror jag. Känns kanon :)

Eller, utvilad och utvilad… Rent psykiskt iaf ;) För inatt bjöd naturen på ett fantastiskt skådespel, så sova gick inte! Jag väcktes av en smäll så jag trodde först blixten slog ner i huset, för det skakade… Sen kom en hel serie blixtrar som lös upp i natten.

Sandra brukar bli orolig av åskan, mest för att hon inte förstår vad som händer, men hon sov som en stock och jag kunde lugnt stå och njuta av det mäktiga vädret.


Mötet med assistansbolaget igår gick bra och bara man kommer underfund med hur man ska göra med schema och tidrapportering via datorn så blir det nog toppen det hela.

På tal om assistans så fixade jag en ny flik här ovan med lite info. Det stod lite fel där först så ni som kikade på det under förmiddagen igår kan ju kika en gång till, för nu ska det stämma, det hela.


Jaha, idag har vi lördag, med allt vad det innebär. Det har utlovats både regn och åska, så vi får väl roa oss bäst vi kan inomhus istället. Men lördagar brukar gå i en rasande fart med alla rutiner och lördagsvanor så rätt vad det är så är det väl söndag ;)

Trevlig helg på er, fina läsare!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Maritha sa...

Vad skönt att Sandra sov under åskvädret, facinerande tycker jag det är och står gärna och tittar.

Vad skönt att du känner dig utvilad i huvudet så du orkar med vardagen!

Ha en fin lördag vännen!

Kram Maritha

Annelie L sa...

Åskväder är mäktiga, jag längtar efter ett just nu....Vi har haft det så kvalmigt och kladdigt under ett par dagar nu, men ingen åska som rensar upp i luften, så huvudet kan börja bli normalt igen.
Så underbart att Sandra kom hem så go och glad och sov så gott i natt.
Hoppas nu att dina batterier är så bra laddade att dom räcker hela veckan så att det blir en fin vecka för både er och Sandra.
Vilka härliga bilder på havet du har idag...det är något visst med vatten, visst är det? Ja utan det som kommer uppifrån kanske, det börjar jag bli lite trött på och skulle hellre ha lite sol.
Kram vännen och ha det så jätte bra.
Kram

Patricia sa...

Va skönt att Sandra var så pigg o glad när hon kom hem .. skönt att hon fixar några extra dagar på kortis så att ni med får lite ledigt. Sen var det ju typiskt att du skulle bli sjuk, men men.

Ja jäklar vilket väder det var, att hon inte vaknade var ju otroligt .. =)

Hoppas ni haft en bra dag!
Kram Patricia

agneta sa...

Härligt att Sandra var så nöjd och glad när hon kom hem och att du känner dig utvilad, måste kännas gott!
Om åskväder tycker jag inte, det får räcka med dem vi hittills har haft (om man får välja alltså)! Ha det riktigt gott tillsammans!

Kramar Agneta

Bellan sa...

Oj, vilket väder ni måste ha haft på natten. Vi hade bara ett par knallar, trots att vi inte var så många mil ifrån dig den natten.

Jaha, ni har också fått visat er den där tidrapporteringen på nätet... Gör inte som jag - sparar all inskrivning till sista minuten. Då sitter jag där i slutet på månaden och ska försöka tänka tillbaka hur det varit en hel månad = blä. Man skulle eg. skriva varje dag eller åtminstone ett par gånger varje vecka.

Kram på dig!
//Bellan