lördag 9 juli 2011

Livets balansgång

Ibland går det bara inte ihop sig med planeringen. Det är ju tur att vi är två som kan hjälpas åt iaf, för planeringen måste ju vara klar om Sandra ska funka.

Igår skulle vi bada i poolen, men jag var tvungen att förbereda lite saker inne först, så Sandra fick gå ut och blåsa såpbubblor med Göran innan vi badade. Bara det att när timstocken pep (och talade om att det var dags att städa undan, gå på toa och gå ut) så råkade jag resa på mig för att ta fram Sandras sandaler medan hon gick på toa.


Skulle jag inte ha gjort! Det låste sig totalt och Sandra fick jordens utbrott istället. Jag hade bara att stänga in mig på kontoret och vänta tills stormen blåst förbi, för visar man sig då, så blir det sju resor värre.

Nåja, efter mycket om och men och tjafs och skrik så kom damen ut och jag hann få undan det jag var tvungen att hinna. Men snabbt fick det gå, för damen var inte på humör alls. Väl i badet kom solstrålen fram igen, och resten av dagen gick ganska bra, med det mesta. Ett rejält utbrott till blev det, frampå kvällskvisten, men annars så :)


Att vara ledig är inte Sandras melodi alls, hon längtar ju till skolan mest hela tiden, men även till fritids och korttids, och att vi tycker att hon ska få vara lite ledig också ställer egentligen bara till det. Hon mår allra bäst av att inte ha några lediga dagar alls. Eller, ibland behöver hon vila nån enstaka dag, men annars är det skoldag varje dag som är det bästa.


Natten var lite bökig här, så jag försov mig idag och hoppas att Sandra också tänker göra det. Sen har vi tänkt oss en utflykt, vi måste roa damen lite lagom om ledigheten ska gå så bra som möjligt. Vi får väl se hur mycket jag hinner blogga i veckan. Ha det fint, ni som kikar in!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Maritha sa...

Men Nina vilka fina foton du fått på krypen!

Hoppas ni får en fin tripp med Sandra och att ni kan få det så mysigt det går trots att hon inte får skola och övriga rutiner.

Ha det gott vännen!
Kram Maritha

Anonym sa...

Ibland känns det som ett mantra som ekar i skallen, rutiner, rutiner, rutiner...
Ibland känner iallafall jag mig lite låst och instängd av detta även om jag vet att det är det bästa.
Nu kan ju vi göra nåt helt oplanerat om det är en br dag vilket jag är oändligt tacksam för, men går det bra med Sandra om allt är bra runt henne också?
Önskar er en fin dag med tur på turen//Stora kramar till er goa blå...Lena

Roffes blogg sa...

Som vanligt känner jag igen så himla mycket. Planeringar, rutiner och så ändå utbrott för att man råkar resa sig efter ett par sandaler vid fel tidpunkt.... Det kunde precis likagärna handla om Tjabolina och ändå är ju så mycket olika mellan de båda damerna. För oss funkar inte heller särskilt mycket utan planering. Tänkte på det idag när Mr Johnsson och jag pratade semestertrippar. Han vill kunna hoppa in på spontangrejer efter vägen liksom. Det vill ju jag med, men nuförtiden när vi åker var för sig så kan jag anpassa mig efter att Tjabolina inte klarar sånt alls. Jag får registrera intressanta grejer efter vägen och sen kanske kunna planera dem ordentligt med henne ett annat år.
Och här blir också utbrott för såna där helt oförutsägbara saker som att man råkar säga fel saker eller göra på fel sätt.... Utbrotten är visserligen inte så ofta nuförtiden utan mera stingslighet istället, men de finns ju där och pyr under ytan ändå. Kram på dej Nina, du beskriver allt så himla bra!

Annelie L sa...

Hej vännen,
Till att börja med. Vilka mysiga sommarbilder på djuren...
Det är inte lätt att få saker att bli rätt när man inte vet i förväg vad som är rätt och vad som är fel i just det sammanhanget och just då...
Men du/ni gör det fantastiskt bra, för det mesta kan ni läsa av Sandra och göra det rätta, trots att ni inte kan läsa hennes tankar "på riktigt"
Massor av go kramar och önskan om en lyckad och bra dag.
Kram Annelie

Bellan sa...

Ojoj, nej det gäller att tänka på allt - och hur lätt är det med de där små detaljerna som måste skötas på ett rätt sätt. Men som ändå ställer till det så mycket.

Hoppas ni fick en trevlig utflykt!

Kram, kram!
//Bellan