onsdag 20 april 2016

En ovanlig dag

Ibland är rubriken det som är svårast att få till i ett inlägg. Om måndagen var en ganska vanlig dag så fick väl gårdagen bli lite mer ovanlig. Men, det hände egentligen ingenting av intresse.


Jag var ledig hela långa dagen. Städade lite, lyssnade på Spotify mycket och var ner på jobbet en snabbis för att höra hur det gick för dom. Ja, med tanke på att damen är lite skör just nu, och det var hon ju igår med, men det hade funkat hyfsat ändå.

Sen kom ett foto från Görans golvläggning och gissa om jag är nyfiken på att få se det live. Det såg fint ut, men jag får visa er en annan gång. Han hade hunnit klart iallafall, och ni som känner mig har kanske sett fotot på Instagram, även om det inte var klart på det.

Det är nåt med uppdateringen i min dator som gör att jag inte får över fotona från mobilen. Och jag har inte lärt mig blogga med den, så jag får fixa foton på mitt eget lilla vis sen. Nöden är uppfinningens moder, eller vad det nu heter.

Nästa gång kanske vi kan börja med förtältet, om Görans kropp hinner återhämta sig, och sen är det största jobbet klart. Det kommer bli stor skillnad när vi kan breda ut oss på mer än dubbla ytan mot nu. Vi får väl ha invigningsfest sen… ;)


I eftermiddag kommer Sandra hem efter jobbet igen, och då är helgen slut för denna gång. Helgerna går lite väl fort just nu, tycker jag. Men det blir nog ordning vad det lider.

Må bäst!

.

Inga kommentarer: