fredag 7 februari 2014

Väderomslag

Här är det full rulle och Sandra vaknade före mig, så det blir ett kort inlägg för jag hann inte förbereda så mycket igår heller.


Vi började gårdagen med åskoväder, kan man säga. Sandra var skör och det utbrottades en hel del. Varför vet jag inte, men vi kom iväg till frissan i tid och där gick allt jättebra. Tack till världens bästa frissa för det!

Förmiddagen fortsatte skör och det låste sig vid minsta krav. Tårar och utbrott lite till och från. Men senare under dagen vände humöret till det bättre och det var ju skönt för vi började undra om det var nån ny sjuka på gång.

I badet sen, hade vi en riktig solstråle som sjöng och lekte för fullt, och bara glada miner resten av kvällen. Det kan verkligen vända från den ena ytterligheten till den andra på väldigt kort tid.


Idag kommer Jane och vi hoppas att solstrålandet fortsätter, det underlättar ju och blir trevligast på så vis. Än så länge är det som det brukar, lite upp och ner men inga låsningar och utbrott. Jag önskar er en skön helg, må så gott!

.

2 kommentarer:

Emelie sa...

Hoppas på solsken och önskar en skön helg tillbaks.

Kram / Emelie

Tina sa...

Detsamma vännen, kramar <3