torsdag 6 februari 2014

Nyare planer igen


Precis när jag hade publicerat gårdagens inlägg fick jag veta att starten för DV på korttids skjuts upp en vecka p.g.a. renovering. Åååhh, vi som längtar så efter ordning och reda i rutinerna igen! Men självklart är alla glada att renoveringen blir gjord innan Sandra börjar, för annars hade det ju bara rört ihop sig.

Så den lilla besvikelsen över att vi måste vänta ännu en vecka övergick snabbt i en ny plan och det positiva är ju att jag i lugn och ro hinner få klart dom nya schemabilderna. För schemat måste vara i ordning den dagen Sandras verksamhet börjar.

Innan Jane åkte hem igår så planerade vi för kommande vecka så det finns lite att ta till efter Sandras ork och humör. Det blir nog bra och på måndag, till onsdag, är det ju iaf korttids så vår ledighet påverkas inte nämnvärt om alla är friska och har orken.

Gårdagen var lugn och gick bra. Sandra och Jane roade sig i Sandras rum på fm och efter maten ville damen klippa, så då gjorde dom det. Det var nog ganska lagom för Sandra efter att nyligen haft en svacka. Idag är hon ledig och ska till frissan medan Jane har möte på korttids, och imorgon blir det väl ungefär som igår, gissar jag.

Vi är lite trötta efter en vecka med svackor och ingen ledighet, så det får bli lite som det blir och vi ser fram emot korttids på måndag igen. Väskan är ju färdigpackad eftersom den aldrig packades upp i måndags då Sandra blev sjuk.


Jag har inte så mycket mer att komma med just nu så jag önskar er en härlig dag!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Läser ikapp och kramar om! Snart blir det nog ordning hos er. Förstår att det är efterlängtat.

//Bellan