tisdag 4 februari 2014

Nya planer andra ordningar

Vår ledighet och min shoppingdag kom av sig en aning och blev en sjukdag istället. Sandra vaknade med ett utbrott och jag gissar att hon kände att hon inte skulle orka. Som hon hade längtat efter Jane och korttids så förstår jag att hon blev arg och besviken.

Hon har varit lite varm, men inte jättesjuk. Dock tillräckligt för att bli arg över att inte orka mest hela tiden. Aptit har hon iaf haft, och vilat lite till och från så vi har kunnat pusta ut lite mellan utbrotten.

Jag åkte iväg och köpte en bättre förvaring till alla schemabilder, för det var det som kändes mest akut. Göran och Sandra klarade sig själva och det hade gått bra.Sen har jag kunnat fixa en hel del med bild-sortering medan Göran har passat upp sjuklingen, och det var ju skönt. Nu är det riktigt bra ordning, faktiskt.

Före

Efter

Jag kommer säkert att ändra och flytta runt lådorna lite vartefter jag märker hur det ska användas på smidigast sätt, men grunden är klar och det känns fantastiskt skönt. Nu är det bara verksamheten vi väntar på så jag kan sätta upp en bättre ordning på schemat också, men det är ju snart dags.


Idag är det veckohandlingen som måste klaras av, och den skulle Göran ta så får han lite vila från utbrott och gnällande. Jag ska se till att damen får toa- och badrutinerna avklarade undertiden, för dom skippade vi igår.

Sen får vi se hur damen mår, för hon längtar efter Jane så hon börjar gråta när hon tänker på henne J Vi hoppas att hon kanske orkar att Jane kommer hit imorgon, om inte måendet hinner försämras under dagen.

Ha det så bra!

.

1 kommentar:

susanne sa...

Men så bra det blev, överskådligt och förhoppningsvis lätthittat bland alla schemabilder! Det var verkligen en jättebra förvaring du hittat, måste vara bättre än små "fiskedragslådor" som staplas på varandra. /Susanne