onsdag 25 april 2012

Halv åtta i husbilen

Men alltså! Vilken härlig ledighet vi har haft! Vi tog husbilen till en grannort och bara hade det gott! Ingen oro och ”vänta på samtal” utan bara slappa, må gott och dricka vin!

Ja, nu måste vi ju inte ha vin för att må gott, om nån nu trodde det, men vi tycker om att ta ett glas vin ibland och vi har inte riktigt känt för det på sista tiden. Dom få ledigheterna vi har haft har vi ju mest varit beredda att åka och hämta Sandra på, liksom.

Men nu har vi haft en helt vanlig ledighet med inte mer ”dom kan ringa efter oss” än annars, och då kan vi ju slappna av med lite vin och massa må gott :)

Sune slappar och mår gott han med

I måndags var vi först på samtal i skolan och pratade en massa om Sandras framsteg och hur bra hon mår nu, trots alla sjukor som varit. Vi fick veta att skolsyster hade tittat i öronen och att propparna var kvar, tack bästaste skolan! Så vi kör ett par omgångar till, med Revaxör, i helgen som kommer, och hoppas få ordning på det sen. Sandra fixade det ju så bra, så det blir säkert inga problem. Skönt när saker bara funkar, lixom :)

Sen åkte vi vidare till campingen. I vanliga fall kan man promenera till skolan från campingen, men dom hade lovat regn så vi ville inte chansa.

Promenerade gjorde vi igår istället, till assistansbolaget för lite go-fika och lite praktiskt. Alltid lika trevligt! Och fint fotoväder var det så kameran var med, förstås.

En liten harpalt strosade runt utanför husbilen

Jag köpte en ”vad dom nu heter – dockningsstation – eller nåt” högtalare till iPhonen och det var minsann ett bra köp! Som vi njöt Spotify sen! Ja, och lite radio mellan varven för Görans skull, för han gillar dom där reklamkanalerna så mycket :P

Nä, skoja bara. Han gillar blandningen av musik, men jag föredrar mina egna blandade favvo-listor utan reklam! Så vi turas om lite.


Sen såg vi på Halv åtta hos mig och tänkte lyxa till det lite och ha trerätters i husbilen, så här är vårt Halv åtta i husbilen då, lyxigt värre ;)

Göran huserar i köket. (Micro i garderoben...)

Drink å tilltugg i väntan på maten

Förrätt - Digestivekex med dallasröra

Varmrätt - Broccoli- och kycklingpaj med grönsallad

Efterrätt - Marabou mjölkchoklad

Man får inte roligare än man gör sig :)

När vi kom hem hade jag tid till frissan och Göran gick över till våra goa grannar med en blomma som tack för att dom är så goa.


Sen kom Sandra hem och var lite trött ett tag, som hon brukar, men snart go och glad och det var såå härligt att se henne igen. Och veta att hon är frisk! :)

”Du är sötast i hela världen, gulliga mamma” sa hon!

Och med det avslutar jag för denna gången men nu är det ordning på torpet, och då blir det nog som vanligt här i bloggen igen, ska ni se.

Förresten, om det är nån kommentar som saknas, så beror det på att jag micklade med mobilen och det var inte det lättaste att publicera kommentarerna med den. Och om det är nån fråga jag har missat, fråga igen :)

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Åsa sa...

Å va ni verkar ha haft det mysigt :) Å lilla "Harklar" Sune som verkade mysa o må gott :)
Skönt o få komma iväg o bara rå om varandra andas o nya tag!
Härligt att det funkade med skolsyster o titta i öronen! Nya tag med det nu da ;)
Ha det bra o du, krama lite på Sune från mig :)
Kramar <3

Photo by Maria sa...

Sandra har helt rätt i de orden =) <3

Vad mysigt ni haft det och en smarrig trerätters blev det ju med ;)

Ann som är med i Halv åtta hos mig denna veckan är mamma till en yjej jag känner, så lite extra kul att titta denna veckan.. Det är ju från Karlshamn, 3 mil från mig =)

Kam Mia

Maritha sa...

Vad skönt att ni kunde njuta och slappna av på ledigheten!

det var en fantastisk 3 rätters ni hade i husbilen :o))

Ha en fin dag <3

Kram Maritha

Tina sa...

Härlig positiv läsning ! Blir bara glad liksom :) ! Ha det fortsatt gott ! Kramizar Tina

Bellan sa...

Härligt att det börjar ordna sig för er!
Är lite seg idag så lämnar bara en snabb kram efter mig ♥

//Bellan

Annelie L sa...

Visst är du finast i världen, det har hon så rätt i.
Måste vara underbart att få höra henne säga det.
Så mysigt ni har haft det i husbilen, allt såg väldigt fint ut, efterrätten tror jag att jag uppskattar mest. Det får bli en 8 från mig.
Jag längtar till vår semester, vi har velat fram och tillbaka om vi ska flyga eller ta husvagnen till Kroatien, men nu idag bestämde vi oss, det blir husvagn och det är jag rätt nöjd med. Jag trivs med campinglivet <3
Kram finaste <3
Annelie