lördag 21 april 2012

Lite trött


Jag ska väl göra ett försök att få ihop ett mera vanligt inlägg så här mitt i helgen. Sandra mår bra, men var bra trött i slutet av veckan. Hon fixade dock att åka till skolan och får nu vila upp sig inför nästa vecka.


Vi hoppas att hon orkar, och får vara frisk resten av termingen, för hon har liksom bara gått i skolan 8 av 13 veckor det här läsåret, om jag har räknat rätt.

Nu har hon ju inga krav på sig att klara vissa ämnen och så, men hon älskar skolan och vi vill så klart att hon ska få åka dit så mycket som möjligt. Snart kommer ett alldeles för långt sommarlov och ställer till det i rutinerna så nu får hon gärna vara frisk till dess, som sagt.

På måndag är det föräldrasamtal i skolan, som har blivit uppskjutet ett tag pga alla sjukor. Det är alltid trevligt att komma dit, och att prata om Sandra kan vi ju nästan hur mycket som helst :)

På väg till frissan för länge sen blev det akuten istället
så nu är det hårspänne som gäller tills vi hinner fixa ny tid :)

Sandra har haft lite bekymmer med sina öron ett tag och vi tror att det beror på att dom behöver spolas. Alltså, dom behöver spolas och vi antar att det är därför hon har haft problem sen i somras. När vi var på akuten sist så sa läkaren att vi bör försöka med Revaxör innan det täpper till helt.

Ånej, tänkte vi, inte det nu också. Jag menar, inget är ju ”bara” med Sandra och hur lätt kan det vara på en skala, liksom. Men visst, jag är inte den som är den utan ger det ju självklart en chans innan jag bestämmer att det inte går.

Snacka om att hon är duktig, Sandra! Hon accepterade Revaxör och fetvadd och skrek ”Jag hör inte vad du säger mamma” men somnade med det i öronen iaf, och efter frukosten här hoppas vi att det går att spola bort propparna :)


Helgen kommer att bli lugn utan några större äventyr. Sandra behöver ta det lugnt för att hinna ta igen sig innan det är vardag igen. Jag hoppas att ni har en skön helg, ni som kikar in hos mig!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Pernilla sa...

Kan dock behövas flera omgångar.

Bellan sa...

Vad duktiga ni är! Förstår ju lite vad det kan innebära för som du skriver, ingenting är ju "bara" med våra barn.

Hoppas ni får en skön helg och att ni får vila upp er lite.

Kramar om ♥
//Bellan

Annelie L sa...

Hon har blivit så himla duktig på det allra mesta tycker jag.
Hon har blivit en stor tjej <3
Hoppas nu helgen blir lugn och fin och att er helg som kommer efter blir vilsam.
kram govännen

Tina sa...

Nej inget går ju bara enkelt, men ni är sååå fantastiska ! Kramar Tina

Maritha sa...

Hoppas ni fick ordning på öronen för gumman din :o))

Kram Maritha