tisdag 3 april 2012

Ett roligt avbrott i sjukeriet

Men nu har det minsann hänt nåt skoj här mitt i alla trista sjukor, så nu blir det ett inlägg iaf :) Våra fina "jobbar-vänner" från assistansbolaget tittade förbi med påskägg åt oss, och det förgyllde ju tillvaron en stund.


Sandras påskägg hann jag inte fota, men hon blev jätteglad, mest över besök tror jag, för hon är nog lite uttråkad och less på att inte klara att göra det hon vill. Hon är ju rätt pigg mellan varven, men kan mest sitta still och inte göra så mycket mer än att titta på film.

Men natten var orolig och Sandra har det jobbigt. Händerna är konstiga och natten igenom skrek hon att jag skulle ta bort dom… På eftermiddagen idag har det gjort ont och varit konstigt i hela kroppen och snurrat en massa så hon har fått lite panikkänslor till och från.

Hoppas verkligen att hon snart börjar må bättre och inte ska behöva ha det så här ända till vi ska in på undersökningen. Göran ringde avdelningen och fick reda på att den tyvärr inte blir förrän efter påsk. Den 10:e, närmare bestämt. Det blir en jobbig vecka om det inte vänder…

Nåja, Sandra är ju inskriven och vi får komma in och få ett rum om vi vill, men det känns inte som nån vidare bra lösning, för hon mår så klart mycket bättre hemma och dom kan ju ändå inte göra mer i nuläget.

Vår fina assistent, Maria, ringde just och erbjöd sig komma för att lösa av oss lite nån dag i påsk. Tack! Det känns skönt att ha nån att ringa om vi känner att vi behöver andas eller göra nåt utanför hemmet. Vi får väl se hur situationen utvecklar sig här.


Jag återkommer när jag har nåt att berätta, annars får ni ha en fin påsk!

♥ Kram ♥

7 kommentarer:

Maritha sa...

Fy så jobbigt det låter för Sandra med värk och hemskheter!!!Då passade det verkligen med lite Påsk godis till damen :o))

Synd att ni får vänta så länge på undersökningen och jag hoppas det blir bättre nu!!!!

Kram Maritha

Mamma Z sa...

Usch denna eviga väntan..och när man inte vet på vad riktigt heller.. Så ovisst för er just nu.

Hoppas hoppas hoppas på det bästa givetvis och att det vänder nu en gång för alla!

Bamsekramen

Annika N sa...

Oroligt när det är så där :-( Stackars lilla Sandra. Klart att hon får lite panik när kroppen inte reagerar riktigt som innan. Hoppas att det snart vänder för henne.

Massor av kramar !!!! Annika

Susanne sa...

Vilken glad överraskning med påhälsning.
Jag önskar att det vänder för Sandra i helgen så att ni får ha en riktigt bra påskhelg och att väntan på undersökningen inte blir så jobbig för S och er.
Fint att ni har Maria som kan ställa upp.

En riktig Gla Påsk önskar jag!!!
Kram Susanne

Photo by Maria sa...

Vad härligt med lite positivt för Sandra.. Och godis kan ju pigga upp med ;)

Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon snart får komma in och att de hittar det som är fel..

Massor av kramar..
Mia

Annelie L sa...

Så gulligt att komma med påskägg och överraska.
Men så jobbigt för Sandra att ha det så här,att inte veta eller förstå varför kroppen beter sig så konstigt, och så värk ovanpå det.
För er också naturligtvis,skönt att ni är inskrivna så ni kan komma komma in till lasarettet om ni känner att det skulle behövas.

Så gulligt av Maria att erbjuda sig att byta av er om ni behöver komma ut lite.
Skönt att ni har henne.
Massor av styrkekramar och kärlek till er // Annelie

Tina sa...

Hoppaskramar i massor att det vänder/ Tina