torsdag 19 april 2012

Väntar väntar väntar väntar...

Ja, vad säger man. Nu har vi iaf fått en telefontid med en läkare och då ska vi få reda på provsvaren. På måndag!!! *suckar* Denna eviga väntan :(

Nåja, vi får väl försöka leva ett vanligt liv till på måndag, så tar vi resten då, helt enkelt. Och har vi tur så ringer dom tidigare, för det var ju så det var sagt. Efter en vecka skulle dom höra av sig, dvs i tisdags…


Vi är iaf friska nu och det är skönt! Hela familjen! Inga sjukor alls just nu, faktiskt, det ni :) Och Sandra har varit i skolan hela veckan, och på korttids måndag-onsdag. Livet börjar bli sig likt igen.

Jag vet inte hur bra inlägg det kommer att bli här den närmaste tiden, men jag ska iaf försöka skriva lite. Tankarna är ju lite splittrade och det är en del andra orosmoment samtidigt, som jag inte vill skriva om här. Lite för mycket jobbigheter på samma gång med andra ord. Men jag är så tacksam över att vi har fina vänner som hör av sig lite nu och då, och som gör att vi inte känner oss ensamma iaf. Tack för att ni finns, ni som gör det! Det betyder jättemycket!


Jaha, vi får ju inte så mycket gjort i den här väntan och det finns inte så mycket att skriva om, men nu vet ni iaf läget och jag kommer med nya inlägg lite när jag liksom får ihop nåt att publicera.

Var rädda om er!

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Maritha sa...

Det är svårt att koppla bort all oror som finns i huvudet men jag hoppas ni kan må gott av att ni iaf är friska nu familjen :o))

Ha en fin dag <3

Kram Maritha

agneta sa...

Att gå och vänta så är jobbigt och då gäller det att göra det bästa av situationen och det är jag övertygad om att ni gör! Skönt att ni tillfrisknat, då har ni kanske möjlighet att göra något tillsammans!Ha det gott......tummarna hålls!
Kram Agneta

Annelie L sa...

Att behöva vänta på svar som kan ändra hela ens livssituation, eller inte, det är tufft.
Men det är skönt att ni kan njuta av att vara friska och att er vardag äntligen börjar ta form igen efter alla era sjukor.
Hoppas resten av veckan blir lugn och att helgen flyter på bra, så är måndagen snart här och ni får besked om vad proverna säger.
Kram och kärlek till er // Annelie

Marina sa...

Håller med tidigare personer. Det är ett h-vete att vänta på svar. Det kan verkligen trötta ut en.
Tänker på dig/er.
Kramar Marina

Photo by Maria sa...

Ja alla vet vi hur det är att vänta på svar och det är INTE en rolig väntan varken om man väntar på ett glatt eller mindre glatt besked..

Men gör som jag skrev på fb, när det känns som värst tar du fram Gävleboken och minna lite glatt och så på med favoritmusiken på Spotify, men som sagt glöm inte att pausa när du behöver gå på toa så du inte missar något ;)

Kram Mia <3

Anonym sa...

Tänker mycket på Er. Jag har inte varit in på din blogg på flera dagar, men hoppades att Ni skulle fått svar. Skönt att Sandra verkar må lite bättre iaf. Håller tummar och tår att det inte är MS. Sänder styrka till Er alla. /Marie-Emilly