fredag 13 april 2012

Njuter vardag

Såå sköönt att vardagen är igång igen! Vi prioriterade ”slappa-tid” igår, men betade ändå av lite från den låånga ”att-göra-listan” som bara har vuxit den senaste tiden. Det blir ju så när Sandra är hemma, att allt annat får vänta.

Och vänta gör det ju, för försvinner gör det inte! Så det är en hel del städning av huset som vi måste få undan, och en hel del schemafix och förberedelser till vardagen nästa vecka. Så det vanliga, och packning av korttidsväska. Jag har inte ens hunnit packa upp sjukhusväskan, men det ska göras idag. Allt har bara varit inkastat på kontoret som är den plats vi brukar slänga undan saker som skulle störa Sandra annars.

Sandra har plockat in lite vår :)

Gårdagen började iaf med att min klockradio var tyst. Jag tror Sune kommer åt volymknappen när han busar runt för att väcka mig om morgnarna… Jag får nog sätta en tejp där, för det har hänt flera gånger, men förut har han skruvat upp volymen…

Nåja, jag vaknade i tid ändå, och Sandra tog ingen sovmorgon, så det blev en lite för lång väntan innan det var dags att köra henne till fritids klockan nio.


På fritids var det kul att träffas igen, och det är ju inte så ofta man är där, eftersom Sandra åker taxi i vanliga fall. Så jag blev inbjuden på lite fika en stund. Dvs så länge som Sandra fixade att jag var kvar :)

När jag kom hem igen hade vi tre timmar med ingenting. Eller, lite var ju tvunget att hinna, för Sandras skull, men vi orkade inte beta av listan så värst mycket utan satt mest och bara satt ;)


Idag tänkte vi faktiskt ta en prommis, om det inte får för sig att börja regna. Det var väl evigheter sen, minst. Vi tänkte passa på att gå en sväng på den ort där korttids/fritids ligger, för omväxlings skull, innan det är dags att hämta Sandra. Så om vädret vill blir det äntligen lite nya foton fotade.

Ja, sen är det faktiskt bara en helg kvar innan det blir en vanlig vecka igen, med skola och korttids. Och det var ju ett tag sen det med, kan man säga. Korttids med avslappad ledighet, utan extra beredskap och telefonen runt halsen. Ledigt med mys i tv-soffan och ett glas vin! Det ni, mina fina läsare! :)

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Maritha sa...

Ja det du Nina......behöver ni verkligen nu efter allt som varit :o))

Bra att ni inte betade av hela listan utan unnade er att bara vara lite också!

Ha en fin dag!

Kram Maritha

Annika N sa...

Håller med Maritha..det är vila och lugn och ro ni behöver mest, allt det andra kan vänta. Vilken busig Sune :-)
Fina vårbilder du har..

Trevlig helg !!! Många kramar..Annika

Annelie L sa...

Underbara bilder på vårens vackra blommor. Har Sandra plockat dom på fritids, eller har ni dem hemomkring?

Hoppas ni får fint promenad väder idag innan ni hämtar upp Sandra, det gör er nog gott.
Hoppas ni kan ta lite i taget av er måste lista, så det inte blir för mycket måsten omkring er.
Kram och var rädda om er <3

Photo by Maria sa...

Lite ledighet behöver ni nu och säkert också Sandra, så ni har nyladdade batterier att göra av med..

Hoppas det blev en prommis utan regn och med kameran i högsta hugg..

Ha nu en fin fredag..

Kram Mia