tisdag 10 april 2012

Bara att vänta då

Nu är undersökningen gjord och allt gick jättebra. Hon är duktig, vår tjej, utifall nån skulle ha missat det :)

Ja, dom är duktiga på sjukhuset med, för den delen. Jättegulliga och lyhörda. Det är tack vare dom som det funkar så bra ju. Ja, och tack vare Sandra, förstås!

Lite bilder från dagen.

Sandra har fått Emla-plåster (eller vad det nu heter)
och det blev en liten väntan. Då passade det bra
med ett paket och lite sysselsättning.

I paketet var det pärlplattor som roade en stund.

Sen fick Sandra "åka säng" och det är nog det allra bästa
med sjukhus. Här är vi i hissen.

Sandra sover gott medan undersökningen görs och vi föräldrar
sitter här utanför uppvaket och väntar.

När Sandra har vaknat får hon glass :)

Och innan vi åkte hem fick hon ett jättefint påskägg!

Glad och nöjd :)

Svaret vi fick idag var bara att det inte var bakterier, eller vad det nu var dom kollade, i nervsystemet, eller vart det nu var dom letade… Det var ju ingen som trodde det, så jag la det lixom inte på minnet. Dom kollade ju bara för att dom inte skulle missa nåt när dom ändå tog proverna.

Nu väntar vi svar på Borrelia, som ingen heller tror på, och MS, som vi tyvärr misstänker, men hoppas ha fel… och det tar ungefär en vecka. Vi tror ju inte att vi hinner få svar den här veckan och vi har bara att vänta, och försöka tänka på annat.

Nu hoppas vi att Sandra slipper få huvudvärk efter ryggmärgsprovet, men det är väl det som kan hända inom närmaste dygnet. Sen satsar vi på fritids på torsdag och fredag, och skola och korttids som vanligt nästa vecka.

En jobbig väntan blir det, men skönt att Sandra mår bra, att allt gick bra idag, och att vardagen kan börja sen. Som vi längtat!

Ja, resten av dagen blir lugn här, vi är lite trötta allihop. Hoppas ni har det bra och jättestort tack för alla hållna tummar (som ni gärna får hålla en vecka till) och fina tankar!

♥ Kram ♥

8 kommentarer:

Annika N sa...

Så fin Sandra är och duktig, och så nöjd hon ser ut på sista blden. Jobbigt att vänta på svar. Tack för att vi fick veta <3

Massviss med kramar till er alla <3<3 Annika

Helene sa...

Vad härligt att undersökningarna gick bra och att Sandra är så glad. Bakterier kan man ha i spinalvätskan om man tex har hjärnhinneinflammation och ofta så syns det redan när man tar provet och spinalvätskan sipprar ut. Det ser gul och varig ut. Jag tror inte att hon kommer att få huvudvärk för det är timmen direkt efter provet tas som det kan läcka ut vätska från instickshålet (och som framkallar huvudvärken) men då låg hon väl på uppvaket? Sen är hålet läkt. Ha en fin kväll nu och hoppas ni kan få lite sinnesro och lugn fram till provsvaren. Kraaam <3

Susanne sa...

Vad duktig hon är "gullegumman"!
Fin bild på en glad och nöjd Sandra!
Nu får vi hoppas att Sandra får må bra och att det inte är som ni tror.
Tänker på er!

Kramar/S

Photo by Maria sa...

Duktiga fina Sandra..
Ja nu fortsätter vi tumhållningen och hoppas på det bästa..

Ha nu en fin kväll..

Kram Mia

Maritha sa...

Men så fin hon är......och så skönt att undersökningen gick bra :o))

Jaja.....då blir det inte mycket gjort här med tummarna fast en vecka men det hinns senare då :o))

Kramelikramar Maritha

Annelie L sa...

Visst är hon duktig, jätteduktig <3 Skönt att provtagningen är klar och att den gick så bra, med en nöjd och glad Sandra. Nu är det den jobbiga väntan som är kvar för er, ni finns fortfarande i våra tankar, och tummarna är hållna .
Kram till er alla <3

Mamma Z sa...

Såklart vi är med i själ och tanke ♥
All heder åt lyhörd personal i sådan här jobbig sits!!

KRAMEN den stora ♥

agneta sa...

Goa duktiga Sandra.....kan inte säga att jag är förvånad för hon "överraskar" hela tiden den tjejen! Nu hålls tummar och tår och tankarna är hos er <3 Kram Agneta