måndag 17 oktober 2011

Vardag å ledigt

Lite skört var det allt igår med, även om det flöt på ganska bra. Det hände inte så mycket mer än turen till mina föräldrar och det är väl vad Sandra orkar på en dag, ungefär.


Idag är det skola igen, och det längtar hon efter, förstås, och har pratat om mest hela helgen. Sen är det ju korttids också, som det brukar på måndagar, och vi får lite ledigt. Det innebär mindre datortid så jag återkommer väl om ett par dar då, gissar jag. Vi har två möten att klara av idag och sen tänker vi bara njuta ledigt resten av ledigheten, helt enkelt.


Bellan undrar hur dom kan bevilja hjälpmedel och sen dra tillbaka det. Ja, bevilja och bevilja… Vi blev väl mer lovade, muntligt.

Det är så många turer att jag inte minns hälften, tur det står lite om det i bloggen iaf, så man har nåt ”kom-i-håg” att gå tillbaks till.


Mariellejohnsson undrar om det är en dator eller ett program vi väntar på, för datorer är jättesvårt att få, om det ens går. Ja, det är nog mest datorn som ställer till det med allt krångel, just för att man inte gärna får en dator som hjälpmedel, om det inte handlar om kommunikation.

Men nu är det just kommunikation som vi mest kommer använda allt till. Nämligen en laptop, skrivare, Flexiboard (anpassat tangentbord, ungefär) och dataprogrammet In Print.


Mariellejohnsson undrar också över skillnaden på Widgit och In Print. Har jag fattat det hela rätt så är In Print den nya versionen av Widgit, så det är väl In Print vi kommer få som hjälpmedel då, medan dom har Widgit i skolan.

Ha det nu så bra, ni som kikar in här. Jag återkommer, som sagt om ett par dar, eller nåt.

♥ Kram ♥

8 kommentarer:

Bellan sa...

Jag önskar er en skön och härlig ledighet, förhoppningsvis utan en massa måsten!

Sköt om er!
Kramar från Bellan

Photo by Maria sa...

ha nu en riktigt mysig ledighet..

Kram Mia

Maritha sa...

Hoppas ni får en skön ledighet och förlåt.....har inte varit flitig på att kommentera i bloggen :-)) Ska vara flitigare <3

Kram goa Nina // Maritha

Patricia sa...

Vilka härliga bilder du visar. Gillar hasselnötterna skrapt .. =)

Hoppas ni får sköna lediga dagar!

kram kram
Patricia

Anonym sa...

Kul att ni kan åka en sväng till dina föräldrar ibland så Sandra får träffa sin mormor och morfar. Vet hon om att de är det och vad det innebär, eler är det bara nån som ni hälsar på, som vilka bekanta som helst? Kanske är en dum fråga, men jag hoppas att du förstår hur jag menar.
Ha en fin ledighet och hoppas att det blir lika soligt och vackert som i helgen som varit.
Kram och tack för din vänskap

Annelie L sa...

Hoppas att du njuter av ledigheten och lugnet för fullt just nu. Laddar batterierna så gott det går. Det måste kännas väldigt skönt att Sandra gillar sin skola så mycket, så du kan känna dig lugn och avslappnad när hon är där.
Kram du fina och goa // Annelie

Annika N sa...

Ja inte är de snabba att hjälpa till med hjälpmedel :-(
Hoppas ledigheten har varit skön :-)

Ha det så gott !!! Kram Annika

mariellejohnsson sa...

Tack för svaren! :-)
Hoppas hoppas hoppas att det kommer att funka nu då med alltihop,
Just det där med kommunikation har ju de flesta svårt för och det är ju oftast därför man vill ha en dator beviljat, så jag fattar inte varför det ska vara så svårt och krångligt.... :-(
KRAMAR!