lördag 22 oktober 2011

Håll i er...

Det var nog min turdag igår, men jag hann inte köpa nån lott. Fast jag är rätt nöjd med den tur jag hann med :)Jag skulle ju ge dom ett par dar, på Habiliteringsverksamheten. Men ju mer jag tänkte på det desto mer tyckte jag att jag borde få svar direkt, för dom skulle ju bestämma en tid när dom pratade med varandra.

Och pratat hade dom ju, så då måste dom ju ha bestämt en tid då, eftersom det var det dom skulle… Så jag mailade igår morse och skrev att den tiden behövde ju jag veta, så jag kunde se till att hålla mig hemma när dom skulle komma.

Då, mina vänner, hände det! Efter över ett års krångel och kämpande. Det kom ett datum! Den 14 nov. kl. 8.30, minsann! Då kommer dom hit med Sandras hjälpmedel, äntligen! Nu har det ju varit så många turer hit och dit att jag inte riktigt tror på det förrän jag ser det, men iaf. Så här nära har vi aldrig varit!


Ja, sen ringde vikariecentrum och frågade om jag kan jobba på torsdag eftermiddag, och det kan jag ju. Det är ju toppen för då hinner jag ha lite ledigt på förmiddagen och sen tar Göran över här hemma när Sandra kommer och jag går.

Inte för att jag hellre jobbar med andra barn än mitt, men hur det än är så är det lite skönt med andra arbetsuppgifter och lite arbetskamrater då och då. Sen står kanske middagen på bordet när man kommer hem och det är ju lyx på riktigt det :)


Men på tal om glömska, som jag skrev om häromdagen, när det nu var… I torsdags tittade jag nog helt fel på klockan och glömde fixa middag till Sandra. Som tur var har jag ju alltid lite tidsmarginal, för olika humör och eventuella låsningar, och med lite kortare tid i badet så blev vi bara en kvart sena i slutändan.

Igår stod jag och väntade på taxin. Väntade och väntade och började undra om det hänt nåt, när jag insåg att jag hade gått ut en halvtimma för tidigt! Det är kanske läge att börja med schema och timstock för min del också?!


Hursomhelst så är det skönt med lite helg, även om vardagar funkar bäst för oss. Man slipper iaf glömma tiden… Ha en fin lördag!

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Maritha sa...

Jag håller med....vi tror inte på det förrän de varit!

Förstår om det är skönt att komma iväg och jobba utanför hemmet ibland också.

Ha en fin helg <2

Kram Maritha

Anonym sa...

Men kära Nina, ha ha ha!!! Hur står det egentligen till? Är det dags att börja bli orolig för dig på allvar???
Fast ibland kan det ju stressa om man tycker man har lite tid från början och så tror man att det måste vara dags. Man blir vad man äter heter det ju så fint, men jag undrar om man inte lika gärna kan bli som man ser...
Hursomhelst så önskar jag er en fin helg och tackar massor för dina fina värmande kramar...
Du är en fantastisk vän, jag hoppas att alla runtomkring dig och du vet om det :)
STÖRSTA KRAMARNA

Mamma Z sa...

Ja inte är det lätt alltid att hålla ordning på våra komplicerade liv..du kanske får skaffa alarm på mobilen?? *skratt* Jag börjar glömma jag med, men är livet allmänt snurrigt så klart att vi inte heller har hjärnkoll alltjämt..

Härligt att göra dottern så nöjd med små medel..

Önskar er en fin helg!!
KRAMISAR

Tina sa...

Jag är glad om jag minns vad jag heter och var jag bor !!! Skämtsamt men minnet sviktar när det är för mycket runt omkring.
Håller tummarna att era hjälpmedel kommer som tänkt nu. Kram och fortsatt trevlig helg

Patricia sa...

Det är ju helt underbart att det ändligen händer något med hjälpmedlet, hoppas verkligen att det inte blir något mer strul.

Ha ha .. ja du Nina, jag tycker du ska börja med timstock på dig med .. hi hi.

Må så gott!
Kram Patricia

Photo by Maria sa...

Härligt att ni fått en tid nu och på en bra dag.. Jag vet en bra tjej i Olofström som fyller år den dagen ;)

Timstock kanske vore bra till oss alla =) så skaffa det till dig ;)

Ha en bra söndag..

Kram Mia