torsdag 20 oktober 2011

Inaktiv hjärncell

Fasligt så glömsk jag har blivit, det är så man börjar undra om det bara beror på att det är överfullt i huvet eller om det är nåt annat… Åldern?.. Alltså, jag glömmer inte bara mindre viktiga saker längre, utan nästan allt. Åtminstone känns det så.

Och hela tiden tror jag att ”snart lugnar det sig” men det gör det ju inte… Så det är lika bra att vänja sig och fortsätta försöka njuta av här och nu, för ”sen” kommer rusa på i samma hastighet som ”nu”

Pjhu!


Nåja, vi har iaf haft ett par lediga dagar då vi tog husbilen till samma grannort som vi gjorde förra gången. Där hade vi två möten att klara av på måndagen och sen tänkte vi njuta ledigt och promenera en massa.

På tisdagen planerade vi för en sån där härlig långprommis på ett par mil, eller nåt. Men det fick för sig att regna mest hela dagen.


Nu finns det ju kläder för alla väder så det hindrade inte oss att promenera även om det inte blev två mil i den munderingen, precis.


Efter den våta promenaden var det gott med varm gryta och ett glas rött.


Senare blev det räkor och mer vin. Är det ledigt så är det! ;) Och nästa ledighet är vi verkligen lediga på! D.v.s. inget planerat alls! Än så länge iaf…

Sandra var lite skör när hon kom hem igår, men funkade iaf bra hela kvällen. Vi satsar på skola resten av veckan, för värre är det inte.


Aspiggan undrar om Sandra vet vilka mormor och morfar är, alltså att dom är hennes mormor och morfar och vad det innebär. Jag vet faktiskt inte hur mycket hon förstår av det. Jag har ju berättat att mormor är min mamma och så, men jag tror det är för svårt för henne.

Nu önskar jag er en skön torsdag! Själv vet jag inte vad det blir av dagen än. Antingen jobb eller prommis, gissar jag. Må gott!

♥ Kram ♥

8 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Som sagt finns det inget dåligt väder, men att promenera långt i regnkläder är fasligt varmt så jag förstår att ni inte gick i ett par mil..

Glömsk ja, det är jag med fast det har jag alltid varit.. Minnet finns i kalendern och på lappar här =)

Ha nu en bra dag och njut av nuet..

Kram Mia

Maritha sa...

Vad synd att vädret satte stopp för en längre prommis men att njuta med god mat och vin är verkligen skönt :-)

Ha en fin torsdag du också vännen!

Kram Maritha

Suzan sa...

grytan ser underbar ut!

Annika N sa...

Skönt att ni kom ut lite ändå men tycker med att det inte är läge för långpromenader när det öser ner.
Glömska är vi nog alla lite då och då :-)

Ha en skön torsdag !!! Kram Annika

Patricia sa...

Ja du Nina, att leva här och nu är ju vad man egentligen ska göra, men ack så svårt. Man vet aldrig vad morrondagen har att ge, så njut här och nu .. =)

Visst är det så, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, men hur kul är det att gå långprommis i regnställ, men lite mysigt kan det allt vara .. =)

Skönt att ni inte har något planerat till nästa ledighet, låter som du behöver "bara vara" .. ; )

Ha en bra dag!
Kram Patricia

agneta sa...

Ni verkar ha det riktigt gott under er lediga dagar, trots regnet! Det är härligt det! Hoppas att ni får en bra helg hemma också!

Kram Agneta <3

Annelie L sa...

Du ser glad och lycklig ut där du står i dina regnkläder, så lite gott hade ni det allt på er ledighet ;))
Skönt att ni inte har något planerat till nästa "helg" så ni kan ta dagen som den kommer och bara vara....det är sånt som behövs, att verkligen njuta av nuet, för när och om "sen" inträffar har man ingen aning om.
Min mamma och pappa skulle göra så mycket, sen, när de blev pensionärer, de planerade o planerade men blev inget sen, mamma dog bara 56 år gammal utan att ha uppfyllt sina drömmars resa.
Så njut av dagarna som är, inte vänta på att det ska bli bättre sen...så tänker jag <3
Kram vännen min // Annelie

mariellejohnsson sa...

känner igen det där med glömskan! Man har nog för mycket i huvet! Jag är dessutom alldeles för splittrad, gör en sak här och en sak där, kanske jag får papper på det också så småningom (typ ADHD). Alla fall så har jag så smått börjat använda visuellt stöd även för mig.... t.ex. har jag en lapp som det står "tanka" på, att sätta på ratten när jag börjar få dåligt med bensin. Är inte så kul att vara halvvägs på väg ut på landet där vi bor och komma på att man måste vända för att annars kommer man inte därifrån nästa dag....
Kram på dej!