onsdag 5 oktober 2011

Lite shopping och sånt

Ja, igår hann jag ju inte skriva nåt, men det fanns ändå inget spännande att berätta, så det jämnar ut sig. Nu är det väl inte så värst spännande idag heller, men jag skriver ändå! ;)


Bilen skulle lämnas till verkstan igår mellan 8-9 så vi tog både den och husbilen med oss. Lämpade av bilen och åkte vidare till stan med husbilen. Där blev det en del shoppande lite varstans, mest till Sandra då. Hon vill ha mycket paket när hon fyller år, vad dom innehåller är mindre viktigt.

Det är så bra för hon blir liksom gladast över paketen, så vi kan passa på att köpa sånt som hon behöver. Då är det lättare att få ihop många paket och hon blir helnöjd.


Annars är det jättesvårt att hitta på saker till Sandra för hon har ju det hon behöver och saknar just inget. När hon behöver nåt så kan hon ju inte vänta ett halvår för att det ska bli födelsedag, då hinner hon tröttna eller byta intresse flera gånger om. Så vi köper ju saker lite nu och då, när behovet dyker upp.

Nu blir det mest kläder, och sånt som hon ändå skulle fått nu när det har blivit höst. Men så hittade vi ett par nya gosedjur också, och vi får väl byta ut lite av dom hon redan har om det ska få plats…


Behöver jag säga att hon älskar gosedjur?

Det var bra att ha med husbilen för vi kunde ta storhandlingen också, och fylla kyl och frys utan att ha bråttom hem sen. Så lagade vi mat och hann käka innan dom ringde från verkstan. Men bilen var inte klar att hämta, utan vi fick åka hem istället och ska tillbaks idag.

Vi hoppas att dom äntligen har hittat rätt fel på den iaf, för det har varit lite klurigt och dom har lagat fel i närmare två år… Men det dom lagar nu, som jag inte vet vad det heter men har med styrningen att göra, var ett ganska allvarligt fel som kunde orsaka trafikfara, för det hade blivit väldigt glappt. Så nu hoppas vi att det är orsaken till skakningarna som har kommit tillbaks hela tiden efter ett visst antal mil.


I eftermiddag kommer Sandra hem igen och hinner inte bilen bli klar före ett så kör det ihop sig här. Sandra kommer ju inte förrän vid halv fyra, men det är en bit att åka och en del att hinna fixa först, så vi måste vara hemma senast halv tre.

Imorgon är jag tillgänglig som vikarie om nån ringer och behöver mig. Spännande och lite pirrigt :) Det största problemet är väl att hitta till dom olika ställena med mitt saknade lokalsinne ;) Göran ska till tandläkaren men tar husbilen dit ifall jag ska jobba.


Så ber jag er igen att gå in HÄR och rösta på ”Livets orättvisor” som är en väns dotters bidrag. Det är så jämt mellan ettan och tvåan så varje röst är jätteviktig. Vill man hjälpa till ordentligt så går det att lägga fler röster om man bara loggar ut emellan. Stort tack för hjälpen!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Annika N sa...

Röstningen är fixad idag med :-) Hoppas att de hittar felet på bilen. Sandra blir nog glad för allt det fina. Lycka till med jobbet..

Ha en finfin onsdag !!! Kram Annika

agneta sa...

Ni verkar ha haft det rätt så bra på er lediga tid och hunnit med en massa, men det "viktigaste" var väl paket till Sandra!?
Hoppas att bilen blir blivit lagad och att det inte var alltför dyrt(men det vet man ju hur det är)!

Fina höstbilder på sidan! Ha en bra onsdag och hoppas solen skiner på er!Nu ska jag rösta!
Kram Agneta

Photo by Maria sa...

Jag har röstat =) Var inne och läste på reglerna och där står det att man bara kan rösta en gång från var dator och att det justeras via cookies.. Igår röstade jag från jobbets dator och det blev en extra röst.. Röstade igen i morse och en röst ploppade upp men när jag kollade efter ett tag så var det en mindre, så det är inte säkert att rösterna registreras när man röstar från samma dator flera gånger.. Det registreras alltså till en början men när "röstningsdatorn" kollar cookies så plockas den.. Fast jag vet inte om det är så men jag fattade det så och det såg ju ut så när jag röstade igår och idag..

Ha nu en fin kväll med Sandra..

Kram Mia

Patricia sa...

Det var ju för väl att de till slut hittat felet på bilen, hade ju inte varit kul om det hänt något när ni är ute och åker.

Och va spännande att du ska få jobba i morron .. hoppas det går bra och att du ska trivas.

Må så gott!
Kram Patricia

Bellan sa...

Här har vi samma dilemma när det gäller presenter. Uppstår det ett "behov" hos sonen så vill han ha det på en gång, inte kan han vänta tills det är presentdax... Vänta är ju inte deras starka sida precis, tror du förstår hur jag menar.

Gosedjur finns det en hel hög av här också. Tur att det går snabbt och lätt att städa upp dem igen när det har lekts med dem :)

Hoppas de fixar rätt fel nu så ni blir av med problemet som ni tydligen haft under lång tid.

Kramar om bästa Nina ♥
//Bellan