torsdag 6 oktober 2011

Jobba jobba :)

Dom ringde från verkstan igår, redan vid niotiden, så vi åkte iväg för att hämta bilen och hann med en prommis också på en gång. Det var en riktigt härlig höstdag och blev en skön promenad. Om bilen är juste nu, märker vi om sisådär 100 mil, eller nåt.


Häromdagen, när vi var och handlade, så köpte jag några nya frysburkar. Det går åt här och skåpet var ganska fullt med värdelösa burkar som aldrig användes. Så när dom nya burkarna var diskade så rensade jag ur skåpet på gammalt så det nya skulle få plats.

Det behöver rensas lite överallt här hemma, särskilt efter en sommar när vi antingen har jobbat eller åkt iväg. Vi ligger efter med massa saker som vi inte kan pyssla med när Sandra är hemma. Stökigt och rörigt är vad det är!


Skåp, lådor och hyllor behöver rensas. För att inte tala om garderoberna. Eller kontoret… En plats som Sandra aldrig är på, så där slänger man in allt som man ska ta hand om sen, ni vet.

Nåja, när det var ordning i skåpet med burkarna kom Göran ut och började plocka med en låda, som var full av ”fixa-schema-grejor” och annat krafs. Bara det att vi skulle precis krypa upp i tv-soffan och hade lite kvällsgott på G i ugnen, så jag tyckte väl inte att det var läge att börja storstäda i köket, precis…


Det blir ju lätt att man bara fortsätter om man väl är igång. Och hade vi fortsatt så hade vi haft att göra den natten, typ. Så vi nöjde oss med lådan, faktiskt, kors i taket. Men bäst vi höll på där så hoppade så klart Sune in bakom den utdragna kökslådan och hamnade bakom skåpet…

Så vi hade jämt och göra att få ut honom, för det var knappt han fixade att tråckla sig in, tjock som han blivit. Eller stor är han ju iaf. Jag lockade med en liten godis, för då kommer han alltid! Men han bara tittade på mig. Haha, jäkla nyfikna katt som är överallt jämt!

När han kommit loss från lådan
var han tvungen att kolla läget under diskbänken med...

Nåja, nu var det väl ingen större fara på taket, vi antog att han skulle fixa att komma ut. Bara det att vi gärna ville avsluta och stänga lådan. Men han kravlade ut tillslut iaf och sen blev det tv-soffan och inga nya påhitt! Jag hoppas vi får en oplanerad ledighet snart, så vi kan få lite ordning i röran :)


Men vet ni vad… Dom ringde allt efter mig igår, så idag ska jag jobba, minsann :) Oh, vad skoj det ska bli! Jag sticker så fort Sandra har kommit iväg här vid åttatiden och sen jobbar jag till 16.00 medan Göran först plågas hos tandläkaren och sen får ta assistansjobbet här hemma när Sandra kommer hem igen.

Vi har sagt att han ska ta över mer, även om jag hinner hem, eftersom jag ju inte kan jobba så mycket mer än jag gör. Så Göran tar middag, toa, och badrutinerna medan jag får lite omväxling i arbetsuppgifterna. Det blir bra det! Känns ju nästan som lite semester för mig :)


Angående röstningen på ”Idéer för livet” som jag har länkat till ett par dagar nu, så tror Nattmia att man bara kan rösta en gång per dygn från samma dator, och vid närmare eftertanke så tror jag också det… Så jag påminner vidare och ber er gå in HÄR och lägga en röst på ”Livets orättvisor” och tackar så mycket för hjälpen :)

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Patricia sa...

Hoppas verkligen de fått ordning på bilen så ni slipper det krånglet.

Oj, nu påminde du mig om något jag förträngt läääänge .. =/
Mitt plastbytte-skåp är rena kaoset och jag har länge tänkt röja där .. kanske skulle försöka få till det någon dag .. men den där lusten kommer liksom aldrig .. =D

Och nyfiken-Sune .. ha ha .. klart han skulle in där .. hi hi.

Va spännande med nya jobbet, hoppas ni får det att funka och att du får jobba regelbundet så det ger något och blir lite rutin över det hela .. =)

Må så gott och lycka till på jobbet!
Kram Patricia

Suzan-Lottar ut 3 sportbh:ar på bloggen just nu! sa...

aww lilla puppekissen.. (jag läste frisyrburkar flera gånger, fattade inte vad du menade ;)

agneta sa...

Hoppas kommentaren kom iväg nu!
Kram Agneta

Bellan sa...

Ja, den där Sune :) Nyfiken i en strut! Tur att han kom ut igen från skåpet...

Visst kan det vara lite som semester att åka till ett annat jobb. Det är nog svårt att förstå om man inte lever i Diagnoslandet.
Ha det så kul på nya jobbet!
Kram, kram!
//Bellan