söndag 31 maj 2015

Låg

Jag får inte till nåt vettigt här idag. Jag har haft tankarna på annat håll. Otroligt tacksam över mycket i livet. Samtidigt en sorg över annat. Bilder på glada studenter ger glädjekänsla samtidigt som en sorg ligger i bakgrunden. Samma känsla den här tiden varje år. Samma känsla vid alla högtider sen några år tillbaks. Inget jag orkar gå in på, för jag vill inte låta det ta för stor plats. Kände känslan igår och ska fokusera bort den idag.

Som alltid när jag blir lite låg så kommer en annan känsla över mig. Otillräcklighet och ensamhet. Jag vet att det beror på trötthet, och jag har blivit duktig på att mota bort den. Men den ligger där ibland och känns… jobbig. Man får vara tacksam över att några vänner öht står ut och finns kvar, med tanke på att jag är usel på att höra av mig och bry mig om.

Imorgon är vi iallafall lediga. Som på den gamla goda tiden, måndag morgon till onsdag eftermiddag. Vi ska bara bry oss om varandra, så det blir inga blogginlägg här förrän ledigheten är slut. Batteriladdning och EgenGodOmvårdnad-tid är prio 1, och prio 2, och prio 3…


Må så gott!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Skickar in en massa styrkekramar!

//Bellan