måndag 18 maj 2015

Dags för uppryckning!

Det känns som jag har gnällt väldigt mycket på sistone. Jag får väl skylla på tröttheten, kanske. Det haaar varit skitjobbigt här hemma när Sandra inte har mått bra och vi inte har haft tålamod så det räcker. Men nu känns det bättre. Alla dagar är ju inte på topp, även om jag för det mesta försöker se det som är positivt. Jag hatar att hamna i en gnällspiral som är svår att ta sig ur när den snurrar. Så nu får det vara färdigsnurrat! Dags för den här giraffen att sträcka på halsen och kisa mot solen ovan molnen!


Idag är det måndag, och vi ska till dv när vi är klara här. Sandra vet att vi ska åka på morgonen, och äta lunch där, vilket är första gången på en måndag. Vad hon inte vet är att hon ska få träffa en ny bekantskap, men det ska jag strax berätta för henne. Anledningen till att jag inte har sagt något än är att Sandra tycker det är så spännande och roligt att hon hinner stressa upp sig om hon får reda på sånt för tidigt.

Eftersom vi fick lämna dv lite hastigt sist vi var där, då Sandra blev sjuk, så har vi inte riktigt hunnit förbereda dagen. Då visste vi inte ens att vi skulle vara där hela dagen idag. Men det ska nog gå bra och jag har lite planer som inte kräver alltför mycket förberedelser. Sandra har ju dessutom varit trött hela helgen, så det blir nog lagom med lite enklare jobb idag.

Efter dv-dagens slut ska vi lämna Sandra på korttids och sen är jag minsann ledig ända till onsdag morgon. Mmmmmdaaaahh! :)

Jag önskar er en toppen-vecka!

.

4 kommentarer:

Annelie L sa...

Lycka till med dagen och njut allt vad du orkar på din ledighet. Kramar om 💗

Lena sa...

Det är väl kanske inte så konstigt om du fått en gnällperiod käraste Nina. Först allt med Sandra, sen alla dumma beslut som måste handskas med och överklagas i tid och på det paragrafnissor utan sans och vett. Jag fattar inte att ni står på benen. Skönt att det känns bättre idag och jag hoppas du inte har för många måsten som ska göras på ledigheten.
Stor varm saknakram Nina ❤❤❤❤❤ (hjärtan)

Bellan sa...

Man behöver gnälla av sig lite ibland, speciellt efter en sån period ni haft/har nu.

Hoppas du spotifyar för fullt och får hämta lite energi och ork nu!

Megakramar till dig! ♥
//Bellan

Photo by Maria sa...

Gnälla måste vi alla ibland =)

Hoppas du har en fin ledighet nu..

Kram Mia